3T-Treningssenter » Instruktører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Instruktører

magnus_ringberg_bar

 

Gründeren av vår populære time Functional Moves® kommer til 3T i år! Magnus fra Sverige har besøkt oss flere ganger tidligere, og han inspirerer oss hver eneste gang. Han reiser verden rundt og underviser timer, holder workshops og instruktørutdanninger. Han har lang og bred erfaring i bransjen og underviser trening med funksjonell og unik tilnærming. Hans mål er å inspirere til noe mer enn bare trening, og oppfordrer oss til å søke lengere, oppleve frihet og lekenhet og strekke oss videre oppover mot de muligheter kroppen vår faktisk har.

www.facebook.com/magnusringbergspacemango

www.instagram.com/magnusringberg

 

 

jessicaclaren

 

Jessica er sterk, rask og ydmyk og har en herlig blanding av glød og ro. Hun har studert idrettsmedisin, ernæring og biomekanikk i tillegg til en rekke andre treningskurs. Hun har i tillegg undervist som instruktør siden 1998, og hennes faglige kompetanse kombinert med den lange instruktørerfaringen gjør at Jessica og hennes timer er noe du ikke bør gå glipp av! Hun er i dag Nike Trainer, en populær presentatør, kursholder for InCycle og høyt verdsatt i bransjen. I 2013 vant hun den anerkjente prisen Gullhjertet for hennes innsats i fitnessbransjen, og er den dag i dag et stort forbilde for mange innen sykling, løping og yoga.

www.jessicaclaren.com

www.instagram.com/jessicaclaren

www.facebook.com/jessicaclaren

 

 

robert_sorensen

 

Med sin slående sjarm gir Robert deg muligheten til å oppleve en fantastisk symbiose av dans og musikk. Robert bor i Stockholm hvor han jobber som instruktør på SATS. Gjennom sine bemerkelsesverdige pedagogiske ferdigheter og hans store talent med å transformere kompleksitet til naturlig enkelhet, har Roberts timer blitt blant de mest populære i Skandinavia.  Bortsett fra hans ukentlige klasser, reiser han også ut i Europa for å utdanne og inspirere andre instruktører. Han har i mange år vært en del av Sveriges Nike instruktørteam, og hans erfaring og pedagogiske ferdigheter har gjort han til en etterspurt instruktør i Europa.

www.robertsorensen.com/

www.facebook.com/Robert-S%C3%B8rensen-34889638931

 

 

jorgemix

 

Fyrverkeriet Jorge Mix er kjent for sine forrykende zumba-timer, og han sjarmerte oss alle da han besøkte MasterMania i 2013. Og kanskje er det noen som kjenner igjen Jorge fra før også? Han startet nemlig sin karriere på 3T-Rosten på nittitallet, før han flyttet utenlands! Jorge jobber i dag som instruktør på SATS der han spesialisert seg på Zumba®. I tillegg til gruppetreningen jobber Jorge med Polar og driver sitt eget firma Himlafoto®.

www.jorgemix.com/

https://www.instagram.com/dancewithjorgemix/

 

 

paco_gonzales

 

Paco er en KEISER M-series International Trainer og International Presenter. Han er en av de mest populære og ettertraktede i verden med mer enn 25 års erfaring i treningsbransjen. Han har opprettet flere Fitness treningsprogrammer samt utdannet treningsinstruktører. Han har presentert i over 60 land, samt ved større arrangementer over hele verden, inkludert IDEA, IHRSA Usa, IHRSA Brasil og IHRSA Europa, pluss mange flere.Pacos lidenskap er trening og helse, noe som er godt synlig om du har mulighet til å delta på en av hans klasser. Hans karisma og energi, hans store kunnskaper om trening, helse og fysisk aktivitet, og hans erfaring som pedagog gjør hans presentasjoner og treninger motiverende, underholdende og svært unike.

www.facebook.com/pacogonzalez

 

 

ELAINE-DE-SOUZA

 

Elaine ble født i Brasil og er nå bosatt i Sverige. Hun startet som danser, akrobat og koreograf og i den senere tiden har hun fordypet seg i Yoga og handstands. Hun har vært en dedikert student til store yogier, som Yuval Ayalon, Chad Hamrin og Ido Portal, og er en stor inspirasjon får andre yogier. Hun reiser verden rundt med sitt arbeid, alltid i konstant fremgang å utforske og finne nye måter å bevege seg på, undervise på og inspirere på.

www.elainedesouza.com

www.facebook.com/Elaine-De-Souza-142747232568874

 

 

jørgine_massa_vasstrand

 

Jørgine er jenta som er sterkere enn Pippi! Hun driver en av Norges største treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun brenner for trening med egen kroppsvekt, og har sammen med Lasse Tufte gitt ut boken Tren sammen.

Jørgine Vasstrand og hennes Funkygine-blogg er kåret av Vixen Blog Awards til Årets trenings- og helseblogg 2015, i tillegg til at hun ble nominert til Årets stjerneskudd. Hun er utdannet fra Norges idrettshøgskole, er Personlig Trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH.

www.funkygine.com

www.facebook.com/funkygine

www.instagram.com/funkygine

 

 

therese_furudal

 

Therése Furudal er en naturkjær yogini med eget studio i Åre, Sverige. Der driver hun sitt firma Yoga Stories, og tilbyr klasser og workshops rundt omkring i Sverige samt yogareiser til solfylte strøk med Ving. Therése er en del av Global Yogas utdanningsteam, og hun har selv sin yogautdanning derifra. Hun har en lang bakgrunn innen gruppetrening både i Sverige og utlandet og har studert psykologi, helsevitenskap og kommunikologi ved siden av yogaen. Hennes klasser kjennetegnes av personlighet og nærvær, og er en miks av letthet, latter og alvor.

www.facebook.com/therese.furudal

www.instagram.com/tessfurudal

 

 

sasha_oshkin

 

Sasha Oshkin er et dansetalent fra Russland, som har jobbet i over 10 år som en internasjonal presentatør, danser og koreograf. Han har undervist på noen av de største conventions rundt omkring i verden, og har vunnet flere priser for sitt talent. Han er et medlem av det berømte danseteamet «Freez Out» og skaperen bak «Aero New Style». Når du deltar på klasser til Sasha får du garantert servert noe utenom det vanlige, både på step, aerobic og dans!

www.facebook.com/sasha.oshkin

www.instagram.com/sashaoshkin

www.youtube.com/user/SashaOSHKIN

 

 

tony-stone

 

Tony er en høyt verdsatt koreograf i det internasjonale dansemiljøet. Han omfavner dans med den største lidenskap og formidler den på en verdensomspennende plattform. Hans undervisningsstil og herlige personlighet trekker fulle klasser verden rundt. Tony Stone har blant annet koreografert og danset for  MTV World Tour, LL Cool J og Salt ‘n’ Peppa, og sist men ikke minst Michael Jacksons Tribute Show!

www.facebook.com/Tony-Stone-237993736253383

www.facebook.com/tony.stone

www.instagram.com/tonystonedance

 

 

johanne_karbøl2

 

Johanne Karbøl er utdannet fysioterapeut og har undervist som gruppeinstruktør på 3t siden 2004. Som yogainstruktør har Johanne flere sertifiseringer gjennom Global Yoga, samt til sertifisering gjennom Hari-Om Yoga school, Italia.

Johanne mener yoga er for alle og ønsker derfor å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse på yogamatten. Høsten 2015 startet Johanne og tre av hennes kolleger fra 3T opp Global Yoga Trondheim – et prosjekt som tilbyr donasjonsbaserte yogaklasser til inntekt for ulike lokale organisasjoner og veldedige formål.

www.instagram.com/johanne.k

 

 

 

torbjornbrandt

 

Thorbjørn Brandt var talentet som trente på juniorlandslaget i kombinert, og trente for prestasjon og gullmedaljer. Etter en stygg ulykke i 2009 hvor han ramlet i Granåsen på ei trening, ble livet hans snudd på hodet. Fra å være toppidrettsutøver, ble han i stedet en pleietrengende pasient som måtte lære absolutt alt på nytt.

I dag jobber han på Lian rehabiliteringssenter, på samme avdeling som han tidligere selv var pasient på, og er en stor inspirator og motivator for pasienter der. I tillegg reiser han rundt og holder foredrag om sin historie og sitt budskap, som han har høstet svært gode tilbakemeldinger for.

www.instagram.com/thorbjornbrndt

 

 

seb2

 

Sébastien Muller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T.

www.instagram.com/sebastmu

 

 

cecilie

 

Cecilie har 20 års erfaring innen treningsbransjen, og underviser til daglig på 3T-Rosten. I 2013 startet Cecilie på sin første utdanning innen Mindfulness, og har siden da fortsatt å utvikle sin kompetanse gjennom flere kurs. Cecilie brenner for å ta oppmerksomheten tilbake, og hun stiller spørsmålet i dagens hektiske hverdag: Hvordan kan vi bli flinkere til å ta de riktige valgene?

www.instagram.com/ceciliesundet

 

 

nico

 

Nicolay har Bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap, NTNU og Jobber som Personlig trener ved 3T-Ilsvika. Han er utdannet gjennom AFPT og er sertifisert gjennom FMS og SFMA.  Han er MS/HumanMotion instruktør og driver selv aktivt med styrkeløft.

www.instagram.com/nicolaihildre

 

 

atlehokseggen

 

Atle har Bachelorgrad Idrett, og bevegelsesvitenskap v/NTNU.  Han har ettårig Praktisk Pedagogisk Utdanning innen idrett, er utdannet personlig trener og treningsveileder gjennom Norges Idrettshøyskole. Han er Certified Crossfit Level 1 Trainer, Redcord Active instruktør, Kettlebells Instruktør Level 1, tidligere ansatt i Telemark Bataljon i Forsvaret, i tillegg til diverse kurs innen kosthold og trening.

www.instagram.com/atlhoks

 

 

tommy

 

Tommy har vært en ildsjel på 3T siden 2011. Han er utdannet treningsveileder og personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole, og utdannet spinning og yogainstruktør gjennom 3T-Akademiet. Til daglig jobber han som gruppekoordinator på 3T-Ilsvika, i tillegg til treningsveileder og personlig trener.  Hans lidenskap for allsidig trening og bevegelse inspirerer andre til å gi større rom for fysisk aktivitet i hverdagen.

www.instagram.com/tommymt33

 

 

knut-olav-gunnerud2

 

Med bakgrunn som fysioterapeut har Knut Olav stor interesse og forståelse for hvordan kroppen fungerer og henger sammen. Han er svært allsidig innen trening og har vært aktiv innen vanlig fotball, ski og amerikansk fotball (bl. a 7 NM-gull og landslagsspill).

Han har jobbet med FUSTRA-metoden siden den kom til Norge i 2012, og verktøyene fra metoden bruker han både som personlig trener og fysioterapeut. Han har også vært med å utdannet personlige trenere gjennom FUSTRAs PT-skole i Oslo.

Knut Olav har et stort engasjement for mennesker og trening – som smitter og inspirerer til treningsglede og en aktiv livsstil.

www.instagram.com/ptknutolav

 

 

bains

 

Kari-Anne har lang erfaring med å undervise yoga, og det er på yogamatta hun føler seg mest hjemme. Hun har undervist yoga på 3T i over 10 år, og har flere yogalærerutdanninger og kurs bak seg. Å utvide komfortsonen er noe hun ser på som viktig, og den siste tiden har hun komplementert innendørsyogaen med yoga på vann. Kari-Anne elsker det lekne og kreative i yogaen, og det kommer godt til syne i hennes yogatimer. Høsten 2015 startet Kari-Anne og tre av hennes kolleger fra 3T opp Global Yoga Trondheim – et prosjekt som tilbyr donasjonsbaserte yogaklasser til inntekt for ulike lokale organisasjoner og veldedige formål.

www.instagram.com/karrings

 

kayskagset2

 

Kay er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences og har erfaring fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og spesialisthelsetjenesten/sykehus. Kay er medlem av Norsk fysioterapeutforbund, har kurs og særskilt kompetanse innen dry Needling (IMS), behandlingsforløp og rehabilitering av hofteartrose og hoftebrudd og rygg-nakke-skulder. Han har god kompetanse innenfor trening og smerter, og hans pedagogiske evner har gjort han til en populær fysioterapeut og personlig trener på 3T.

www.instagram.com/kayskagseth

 

 

bente

 

Bente har 11 års erfaring i treningsbransjen, og har en bachelor i ernæring med fordypning i idrettsernæring. Bente ønsker at en aktiv hverdag og et godt kosthold skal være en naturlig del av livet, ikke en stressfaktor og et mål på perfeksjon. Hun ønsker derfor å motivere til en aktiv hverdag med sunn, god mat uten stress rundt kostholdet.

www.instagram.com/bentasil

 

 

linnoppdol2

 

Linn har vært i treningsbransjen siden 1997, er utdannet som personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole og er en høyt verdsatt instruktør blant 3Ts medlemmer. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse du sent vil glemme!

www.instagram.com/linnkop

 

 

sivelin2

 

Siv- Elin jobber som daglig leder på 3T- Rosten. Hun har vært gruppeinstruktør siden 2007, har bachelor i idrett og bevegelsesvitenskap, og er utdannet treningsveileder gjennom NIH. I tillegg har hun en master i organisasjon og ledelse, med spesialisering i relasjonsledelse.

www.instagram.com/sivelinsk

 

 

sigridgasbakk

 

Sigrid har en bachelor i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole, og en mastergrad i «Klinisk Helsevitenskap – fedme og helse» fra NTNU. I tillegg til å jobbe på 3T-Helse er hun ansatt som vitenskapelig assistent ved NTNU og jobber på «Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon».

www.instagram.com/sigridgaasbakk

 

 

beateselmer2

 

Beate Selmer har vært instruktør på 3T siden 2007. Hun er sertifisert gruppeinstruktør gjennom NIH og har sin yogasertifisering gjennom Global Yoga. Hun elsker kontraster fra høy puls til det rolige og myke. Med stor kjærlighet for Yin yoga har hun bygd videre på sin yin kompetanse bla gjennom kurs med svenske Magdalena Mecweld. Her har hun fått brukt sin erfaring med Mindfulness i kombinasjon med yoga. Beate har mestring i fokus i sine timer. Mestring i kombinasjon med å forlate komfort sonen er gull –  her kan mye skje.

 

Høsten 2015 startet Beate og tre av hennes kolleger fra 3T opp Global Yoga trondheim – et prosjekt som tilbyr donasjonsbaserte yogaklasser til inntekt for ulike lokale organisasjoner og veldedige formål.

www.instagram.com/beateselmer

 

global2

 

GLOBAL YOGA TRONDHEIM består av Beate Selmer, Ingrid Loe Holand, Johanne Karbøl og Kari-Anne Bains. Alle har grunnkurs fra global yoga, og har sammen et donasjonsbasert yogaprosjekt hvor de månedlig holder en holder en yogaklasse og samler inn penger til en frivillig-/humanitær organisasjon. For Global Yoga Trondheim er det intensjonen i yogatimene som står i fokus. Å dele av det man har, og kan – for å skape et fellesskap hvor alle er velkommen, og kan føle tilhørighet.

www.facebook.com/trondheim.yogis.for.charity

www.instagram.com/globalyoga.trondheim