3T-Treningssenter » Pre-Convention
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Pre-Convention

PRE

 

Alle klasser og workshops under preconvention har egen pris, og vil foregå på forskjellige lokasjoner. Påmelding fra 15. august.

 

 

Handstand 101

Fredag 30. september kl 17:30 på 3T-Solsiden

Elaine De Souza

Med bakgrunn fra både dans, akrobatikk og yoga har Elaine blitt en ildsjel i yogaens verden og viden kjent handstand-entusiast! Hun får en handstand til å se like enkelt som å stå på føttene, og hennes kunnskap, talent og erfaring er høyt verdsatt i yogamiljøet. Vil du lære å stå på hendene, eller finpusse på det du allerede kan er denne workshopen perfekt for deg! I tre timer skal Elaine plukke alt fra hverandre, og sette det sammen. Vi ser på justering og linjering av hender og føtter, håndledd, og ulike spotting-teknikker. Elaine vil lede deg steg for steg inn i en verden opp-ned, hvor fokuset ikke er å komme seg opp, men HVORDAN du kommer deg opp.

 

Pris ikke-medlemmer: 599,- (Kontakt resepsjon for påmelding)

 

 

Zumbaparty

Fredag 30. september kl 17:30 på 3T-Rosten

Instruktører: Julie, Kristine, Cicilie, Linn, Line, Trine, Maria, Carla og Jessica fra Team 3T

Gjør det klar til et forrykende party, med sydlandske rytmer som setter fart på både hofter og bein! Vi har satt sammen et team av 3Ts fantastiske instruktører, som alle skal ta deg gjennom et svett og herlig danseparty på hele 90 minutter! Gjør deg klar for merengue, salsa, cumbia, reggaeton og mange andre dansestiler hentet fra hele verden. Det blir ikke en bedre start på helgen enn dette!

Let’s get ready to party ZUMBASTYLE!

 

Zumbaparty er fullbooket!

 

 

Open your warrior heart

Fredag 30. september kl 16:15 på 3T-Solsiden

-Global Yoga Trondheim

I forbindelse med FNs internasjonale dag for ikkevold 2. oktober skal jentene i Global Yoga Trondheim undervise en donasjonsklasse med fokus på ikkevold: AHIMSA. For de som ønsker det er det fritt for å donere penger, eller leker, i forbindelse med denne klassen. Alle bidrag går uavkortet til «Krisesenteret i Trondheim» og deres arbeid for mennesker som utsettes for vold eller trusler om vold fra noen i nær relasjon.

 

Mahatma Gandhi sa: “There are many causes that I am prepared to die for but no causes that I am prepared to kill for«, og brukte kjærlighet for å bekjempe vold. Denne klassen er inspirert av tanken på å bekjempe urett med kjærlighet rett fra hjertet.

 

Pris: Valgfri donasjon