3T-Treningssenter » Instruktører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Instruktører

 


 

 

Paco er en KEISER M-series International Trainer og International Presenter. Han er en av de mest populære og ettertraktede i verden med mer enn 25 års erfaring i treningsbransjen. Han har opprettet flere Fitness treningsprogrammer samt utdannet treningsinstruktører. Han har presentert i over 60 land, samt ved større arrangementer over hele verden, inkludert IDEA, IHRSA Usa, IHRSA Brasil og IHRSA Europa, pluss mange flere.Pacos lidenskap er trening og helse, noe som er godt synlig om du har mulighet til å delta på en av hans klasser. Hans karisma og energi, hans store kunnskaper om trening, helse og fysisk aktivitet, og hans erfaring som pedagog gjør hans presentasjoner og treninger motiverende, underholdende og svært unike.

facebook.com/pacogonzalez

 

 

 

Henriette har lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv. Hun startet å praktisere Ashtanga yoga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga. Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer. ”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel.”

henriettelien.no

instagram.com/henriettelien_yoga

 

 

 

Andrea er en ettertraktet instruktør i Oslo, og er godt kjent for sitt brennende engasjement og lidenskap for trening. Med sprudlende vesen er hun en ekspert på treningsglede, i tillegg til å være ambassadør for Nocco. Andreas treningsfilosofi er «Jeg lever her og nå. Sammen har vi ingen begrensninger». Hun lever for bevegelse, og adrenalinet og mestringen hun får gjennom trening gir både overskudd og livsglede.

instagram.com/andreahegna

 

 

 

Lasse Tufte er personlig trener, foreleser og blant annet gründeren av Tufteparken, en utendørs treningspark som nå finnes 130 steder i Norge. I løpet av de siste årene så har Lasse utgitt 2 bøker om trening med egen kroppsvekt (Calisthenics med Lasse Tufte (1&2), samt to bøker om partrening sammen med Funkygine (Tren Sammen 1&2). Lasse har gjennom Tufteparken re-popularisert og re-introdusert trening med egen kroppsvekt for alvor i Norge og har spesialisert seg på lavterskel trening og folkehelse gjennom egenorganisert idrett. Sammen med Funkygine avholder Lasse til daglig Calisthenics Fagsamlinger, Treningsreiser og Tren Sammen Workshop med fokus på treningsglede og mestringsfølelse.

lassetufte.no

instagram.com/lassetufte

facebook.com/officialtufte

 

 

 

Med en solid bakgrunn i bevegelse skaper Johanna treningskonsepter og timer ut fra sin base i Yoga, Pilates, dans, funksjonell trening og meditasjon. Hennes styrke er at hun alltid søker ut det beste i sitt felt. I 2009 skapte hun Global Yoga, hvor fitness møter yoga. Hun er også en av gründerne til MOJO, og sammen med Monika Björn har de utviklet Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Hennes ønske om utvikling er synlig i hennes klasser og hos hennes studenter. I tillegg uttaler hun seg som treningsekspert for Nelly.com, Nike og Manduka. Når hun ikke underviser klasser eller har PT-timer, er hun ute i verden for å utdanne og inspirere folk med sine kurs og samlinger.

jira.se

instagram.com/yogajohanna

 

 

 

Etter 20 år som profesjonell fitness presantør har Per utviklet en unik måte å undervise på og kombinerer dette med sin evige entusiasme, kreativitet og glede. Per er et energisk kraftverk, og hans unike kombinasjon av kommunikasjon, spill og utfordring er hans varemerke og representerer grunnlaget for hans internasjonale suksess! Per har bakgrunn fra streetdance, jazz, house og kampsport, noe som gjenspeiles gjennom en intens følelse og «groove» i timene hans.

Per er grunnlegger og opplæringsspesialist på «Move On Fitness Education School» i Romania.

facebook.com/permarkussen

 

 

magnus_ringberg_bar

 

Gründeren av vår populære time Functional Moves® kommer til 3T i år! Magnus fra Sverige har besøkt oss flere ganger tidligere, og han inspirerer oss hver eneste gang. Han reiser verden rundt og underviser timer, holder workshops og instruktørutdanninger. Han har lang og bred erfaring i bransjen og underviser trening med funksjonell og unik tilnærming. Hans mål er å inspirere til noe mer enn bare trening, og oppfordrer oss til å søke lengere, oppleve frihet og lekenhet og strekke oss videre oppover mot de muligheter kroppen vår faktisk har.

facebook.com/magnusringbergspacemango

instagram.com/magnusringberg

 

 

jessicaclaren

 

Jessica er sterk, rask og ydmyk og har en herlig blanding av glød og ro. Hun har studert idrettsmedisin, ernæring og biomekanikk i tillegg til en rekke andre treningskurs. Hun har i tillegg undervist som instruktør siden 1998, og hennes faglige kompetanse kombinert med den lange instruktørerfaringen gjør at Jessica og hennes timer er noe du ikke bør gå glipp av! Hun er i dag Nike Trainer, en populær presentatør, kursholder for InCycle og høyt verdsatt i bransjen. I 2013 vant hun den anerkjente prisen Gullhjertet for hennes innsats i fitnessbransjen, og er den dag i dag et stort forbilde for mange innen sykling, løping og yoga.

jessicaclaren.com

instagram.com/jessicaclaren

facebook.com/jessicaclaren

 

 

 

Roberts bevegelsesfilosofi handler om kvalitet. Hvordan bevege seg med bevissthet, styrke, mykhet og alltid utforske nye bevegelser og utfordringer. Han har lang erfaring som trener og lærer innenfor ulike treningskonsepter, og har reist verden rundt for å inspirere andre gjennom bevegelse og treningsglede. Han har en 500-timers sertifisering som yogalærer, og har en bakgrunn innenfor sportsvitenskap og naprapati.

robertsorensen.com

facebook.com/Robert-S%C3%B8rensen-34889638931

 

 

jorgemix

 

Fyrverkeriet Jorge Mix er kjent for sine forrykende zumba-timer, og han sjarmerte oss alle da han besøkte MasterMania i 2013. Og kanskje er det noen som kjenner igjen Jorge fra før også? Han startet nemlig sin karriere på 3T-Rosten på nittitallet, før han flyttet utenlands! Jorge jobber i dag som instruktør på SATS der han spesialisert seg på Zumba®. I tillegg til gruppetreningen jobber Jorge med Polar og driver sitt eget firma Himlafoto®.

jorgemix.com

instagram.com/dancewithjorgemix

 

 

jørgine_massa_vasstrand

 

Jørgine er jenta som er sterkere enn Pippi! Hun driver en av Norges største treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun brenner for trening med egen kroppsvekt, og har sammen med Lasse Tufte gitt ut boken Tren sammen.

Jørgine Vasstrand og hennes Funkygine-blogg er kåret av Vixen Blog Awards til Årets trenings- og helseblogg 2015, i tillegg til at hun ble nominert til Årets stjerneskudd. Hun er utdannet fra Norges idrettshøgskole, er Personlig Trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH.

funkygine.com

facebook.com/funkygine

instagram.com/funkygine

 

 

therese_furudal

 

Therése Furudal er en naturkjær yogini med eget studio i Åre, Sverige. Der driver hun sitt firma Yoga Stories, og tilbyr klasser og workshops rundt omkring i Sverige samt yogareiser til solfylte strøk med Ving. Therése er en del av Global Yogas utdanningsteam, og hun har selv sin yogautdanning derifra. Hun har en lang bakgrunn innen gruppetrening både i Sverige og utlandet og har studert psykologi, helsevitenskap og kommunikologi ved siden av yogaen. Hennes klasser kjennetegnes av personlighet og nærvær, og er en miks av letthet, latter og alvor.

facebook.com/therese.furudal

instagram.com/yoga_stories

 

 

sasha_oshkin

 

Sasha Oshkin er et dansetalent fra Russland, som har jobbet i over 10 år som en internasjonal presentatør, danser og koreograf. Han har undervist på noen av de største conventions rundt omkring i verden, og har vunnet flere priser for sitt talent. Han er et medlem av det berømte danseteamet «Freez Out» og skaperen bak «Aero New Style». Når du deltar på klasser til Sasha får du garantert servert noe utenom det vanlige, både på step, aerobic og dans!

facebook.com/sasha.oshkin

instagram.com/sashaoshkin

youtube.com/user/SashaOSHKIN

 

 

tony-stone

 

Tony er en høyt verdsatt koreograf i det internasjonale dansemiljøet. Han omfavner dans med den største lidenskap og formidler den på en verdensomspennende plattform. Hans undervisningsstil og herlige personlighet trekker fulle klasser verden rundt. Tony Stone har blant annet koreografert og danset for  MTV World Tour, LL Cool J og Salt ‘n’ Peppa, og sist men ikke minst Michael Jacksons Tribute Show!

facebook.com/Tony-Stone-237993736253383

facebook.com/tony.stone

instagram.com/tonystonedance

 

 

seb2

 

Sébastien Muller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T.

instagram.com/sebastmu

 

 

cecilie

 

Cecilie har 20 års erfaring innen treningsbransjen, og underviser til daglig på 3T-Rosten. I 2013 startet Cecilie på sin første utdanning innen Mindfulness, og har siden da fortsatt å utvikle sin kompetanse gjennom flere kurs. Cecilie brenner for å ta oppmerksomheten tilbake, og hun stiller spørsmålet i dagens hektiske hverdag: Hvordan kan vi bli flinkere til å ta de riktige valgene?

instagram.com/ceciliesundet

 

 

 

Lene er gruppekoordinator ved 3T-Fossegrenda, og har jobbet i over 20 år som instruktør. Hun har en lang og bred erfaring innenfor et rekke gruppetreningskonsepter som både instruktør og kursholder. Hun er kjent for sin treningsglede, og hennes engasjement er svært inspirerende. Hennes lidenskap for trening har gitt henne et allsidig repertoar, og gjort henne til en høyt verdsatt instruktør i 3T.

instagram.com/lenekristines

 

 

 

Kari har over 20 års erfaring som gruppetrening, og har i de siste fire årene drevet aktivt med yoga. Hun er sertifisert gjennom Global Yoga, og underviser til daglig på 3T-Rosten. Kari har også den siste tiden oppdaget en lidenskap for SUP-yoga, og kombinerer både tilstedeværlse og lekenhet i sin måte å undervise på både på yogamatten og på padlebrettet.

 

 

 

Liv Agnes er utdannet lege, og hun har instruktørerfaring som går 15 år tilbake. Hennes lidenskap til Yoga har bare vokst gjennom årene og hun har praktisert ulike yogastilarter som Vinjasa, Ashtanga, Iyengar, Hatha, Bikram og Yin yoga. Liv Agnes opplever at yoga er positivt for både fysisk og mental helse, og hun er opptatt av de helsebringende effekter Yoga gir. «Jeg ønsker å undervise yoga på en omsorgsfull måte, men likefullt slik at hver enkelt gradvis kan bedre sin teknikk og oppleve progresjon i praksis».

instagram.com/livagravrok

 

 

 

Lasse har over 10 års erfaring som personlig/fysisk trener, hvor målgruppen er alt fra mosjonister til folk som trener på landslagsnivå. Han har bred erfaring og har jobbet i alt fra kommersielle treningssentre, til College i USA som bevegelsesekspert og fysisk trener. Lasse har siste tiden utviklet konseptet Movement Map, som er et verktøy som gjør treningen/behandling enklere og mer presis.

Lasse er en bevegelsesekspert med en nåværende tittel som Doktor Student og underviser i biomekanikk på Aalborg Universitet. Han er utvikler av flere funksjonelle prestasjonssystemer og applikasjoner, som er støttet av Spar Nord Fondet i Danmark.

movementmap.com

 

 

 

Linda har jobbet på 3T siden 2009. Hun underviser spinn, step, aerobic, pilates og yoga. Spinning har alltid vært hennes hjertesten, men gjennom de siste årene har hun også utviklet en lidenskap for yoga. Linda har yogalærerutdanning gjennom Drishti Yoga International Teacher Training og er Registred Yoga Teacher (RYT200) hos Yoga Alliance. Hun er en ettertraktet instruktør på 3T, og høyt verdsatt  blant våre medlemmer.

 

 

 

Rune er mannen bak tjukkasbloggen.no, og har gått ned hele 135 kg. Hans historie har gjort han landskjent, og på bloggen deler han ærlige innblikk fra hans store livstilsprosjekt. Hardt arbeid, motivasjon og stålvilje er det som ligger bak hans imponerende resultat. Hans vinnende vesen og ærlige fremgangsmåte har gjort han til en ettertraktet foredragsholder i Norge, og en rollemodell for mange overvektige som ønsker å oppnå samme resultat som han.

tjukkasbloggen.no

 

 

 

Ronny har jobbet i over 8 år som personlig trener på fulltid, og har over 5000 PT-timer bak seg. Han er jobber som PT-Pro på 3T, og hans spesialkompetanse er vektløfting, styrkeløft, kroppsbygging og perfomance. I tillegg er han en ettertraktet kurs- og foredragsholder i olympisk vektløfting, vektreduksjon/fettforbrenning og muskelbygging. Han er også godt kjent som treneren til Rune Glørstad bak tjukkasbloggen.no.

instagram.com/ptronny

 

 

 

Tonje Damli-Vikestad har danset hele livet. Hun gikk danselinjen ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo og utdannet seg til ballettpedagog ved Statens Balletthøgskole ( KHIO )Hun har ikke jobbet aktivt med dans de siste årene, men er lidenskapelig opptatt av trening og bevegelse, og har de siste årene fordypet seg i yoga siden av sin jobb i Casall. Hun tok lærerutdannelse i Yoga med Alexander Medin på Puro Yoga i 2014/2015.

instagram.com/tonjedamlivikestad

 

 

 

Tilbake til MasterMania 2017s hovedside