3T-Treningssenter » MasterMania 2019 – Instruktører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2019 – Instruktører

Tilbake til Mastermania 2019 hovedside

 

 

Tony Stone er en høyt verdsatt koreograf i det internasjonale dansemiljøet. Han omfavner dans med den største lidenskap og formidler den på en verdensomspennende plattform. Hans undervisningsstil og herlige personlighet trekker fulle klasser verden rundt. Tony Stone har blant annet koreografert og danset for MTV World Tour, LL Cool J og Salt ‘n’ Peppa, og sist men ikke minst Michael Jacksons Tribute Show!

 

 

 

Jessica Clarén er sterk, rask og ydmyk og har en herlig blanding av glød og ro. Hun har studert idrettsmedisin, ernæring og biomekanikk i tillegg til en rekke andre treningskurs. Hun har i tillegg undervist som instruktør siden 1998, og hennes faglige kompetanse kombinert med den lange instruktørerfaringen gjør at Jessica og hennes timer er noe du ikke bør gå glipp av! Hun er i dag Nike Trainer, en populær presentatør, kursholder for InCycle og høyt verdsatt i bransjen. I 2013 vant hun den anerkjente prisen Gullhjertet for hennes innsats i fitnessbransjen, og er den dag i dag et stort forbilde for mange innen sykling, løping og yoga.

 

 

 

Therése Furudal er en naturkjær yogini med base i Åre, Sverige. Der driver hun sitt firma Yoga Stories, og tilbyr klasser og workshops rundt omkring i Sverige samt yogareiser til solfylte strøk med Ving. Therése er en del av Global Yogas utdanningsteam hvor hun utdanner andre yogalærere. Hun har en lang bakgrunn innen gruppetrening både i Sverige og utlandet og har studert psykologi, helsevitenskap og kommunikologi ved siden av yogaen. Hennes klasser kjennetegnes av personlighet og nærvær, og er en miks av letthet, latter og alvor.

 

 

 

Kimmo kommer til Trondheim og Master Mania for andre gang, og vi gleder oss til å oppleve denne fantastiske instruktøren her på 3T en gang til! Han er en anerkjent presantør, danser, og gruppetreingsinstruktør fra Helsinki, Finland. Kimmo har vært opptatt av dans og trening hele livet, og han har bred bakgrunn fra flere stilarter. Han jobber for Les Mills Nordic, stiller på de største Fitness konvensjons i Europa, samt events og utdanninger innen trening og helse. Kimmos største lidenskap er musikk, og hans timer, dans så vel som styrke, er inspirerende og motiverende.

 

 

 

Anton jobbet flere år som internasjonal presentatør, og har undervist på conventions i mer enn 20 forskjellige land. Hans spesialkompetanse spisser seg inn på koreografier innenfor dans- og stepklasser, og han er svært dyktig både pedagogisk og faglig. 3T er så heldige å få besøk av Anton på årets Master Mania, dette er en instruktør du ikke vil gå glipp av!

 

 

 

Kristin er en sprudlende bergensjente med masse treningsglede! Hun er utdannet personlig trener, og har lang erfaring som gruppetreningsinstruktør. Trening har alltid vært hennes store lidenskap, og hun brenner for en aktiv livsstil med masse ulike aktiviteter og trening. Hun mener trening skal være gøy og enkelt – men at det også skal utfordre deg! På hennes klasser kan du forvente masse energi, genuin treningsglede og en real svettefest!

 

 

 

Denne inspirerende yogien, tidligere kjent som Johanna Andersson, er en soulworker og entreprenør innen trening, helse, og personlig utvikling. Hun har jobbet fulltid som konseptutvikler, yogalærer og trener i mer enn 15 år, og har blitt en etterspurt lærer både i og utenfor hjemlandet Sverige. Hennes tilstedeværelse og lidenskap er helt unik, noe som absolutt kommer frem når hun underviser sine klasser. Ikke gå glipp av sjansen til å få en liten dose Johanna – la deg inspirere!

 

 

 

Sølve er en kreativ folkehelseentusiast med lang erfaring innen gruppetrening og treningsbransjen. Han jobber også som personlig trener, og brenner for å inspirere andre til å finne treningsgleden! Med folkelig humør, gjennomtenkt bevegelse og drivende musikk tar han deg med på treningsøkter du har lyst til å komme tilbake til.

 

 

 

Silje Thorstensen har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en allsidig trener innenfor flere felt. Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. Silje`s timer har en god pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelsesmønster, det ligger alltid en tanke bak det som presenteres. Hun underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning og ulike retninger innenfor yoga. I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med Det nye Shape Up.

 

 

 

Ragnhild brenner for livslang bevegelsesglede, noe alle hennes timer bærer preg av! Hun er instruktør på 3T-Ilsvika, hvor hun er svært populær blant medlemmer både på crosstraining og spinning. Med bakgrunn som aktiv kunstløper og spesialisering i kroppsøving og idrettsfag har hun både kompetansen og kreativiteten som skal til for å gi deg en treningsøkt du sent vil glemme!

 

 

 

Tommy har vært en ildsjel på 3T siden 2011. Han er utdannet treningsveileder og personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole, har en bachelor som førskolelærer, og utdannet spinning og yogainstruktør gjennom 3T-Akademiet. Han er også level 1 CrossFit trainer. Til daglig jobber han som gruppekoordinator på 3T-Ilsvika, i tillegg til treningsveileder og personlig trener. Hans lidenskap for allsidig trening og bevegelse inspirerer andre til å gi større rom for fysisk aktivitet i hverdagen.

 

 

 

Linn har vært i treningsbransjen siden 1997, er utdannet som personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole og er en høyt verdsatt instruktør blant 3Ts medlemmer. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse du sent vil glemme!

 

 

 

Marianne er et råskinn av en instruktør som holder til på 3T-Ilsvika. Hun har undervist gruppetimer siden 2003, og har opparbeidet seg en bred erfaring som instruktør i treningsbransjen. Marianne er kjent for å få deg til å gi alt på trening – og når du tror du har gitt alt vil hun få deg til å gi enda litt mer.

 

 

 

William har jobbet på 3T siden 2012, og har på den tiden utviklet seg til å bli en instruktør med bred erfaring. Han er en godt anerkjent instruktør på 3T-Leangen, hvor han er å finne både på sykkelsetet og i gruppetreningssalen. Spesielt kjent er han for sine gode crosstraining-timer, som vi er så heldige få delta på under årets MasterMania!

 

 

 

Lyzbeth er lidenskapelig opptatt trening, og det er spesielt yoga som står henne nært. Hennes formidlingsevne og tilstedeværelse gjør klassene hennes svært populære, og hun er en godt annerkjent instruktør i 3T. Lyzbeth er sertifisert yogainstruktør gjennom Atman Yogaschool (RYT 200).

 

 

 

 

Jeanette har jobbet i treningsbransjen siden 2013, og har siden da opparbeidet seg en bred erfaring som personlig trener og instruktør. Hun har i tillegg fungert som hjelpetrener til Byåsen Håndball Elite og jobbet som turntrener for Trondheims Turnforening. Med Jeanette skal du få teste dine egne grenser – hun kommer til å pushe deg til å gi det lille ekstra!

 

 

 

Celina er en gledesspreder og bevegelsesentusiast, og har lang erfaring i treningsbransjen. Hennes evne til å motivere andre har gjort henne til en ettertraktet instruktør på 3T-Rosten, og hennes signaturklasse «FunSpinn» har blitt en svært populær time!

 

 

 

 

 

Liker du god stemning på trening? Da er Asle mannen å gå til! Hans spinnklasser er svært godt kjent for sin unike stemning hvor stemningen er både til og ta og føle på. Med 20 års erfaring som spinninstruktør vet Asle akkurat hva han skal gjøre for å gi deg en skikkelig «feel-good»-time du garantert ikke kommer til å glemme!

 

 

 

Med over 20 år i treningsbransjen har Kristine opparbeidet seg en lang og bred erfaring. Hun er en allrounder som underviser det meste, men falt virkelig for yoga da hun startet med det for alvor for noen år siden. Hun elsker å formidle bevegelsesglede og å inspirere andre til gi sitt beste. Med sin smittende treningsglede og gode formidlingsevne vil du garantert få en herlig opplevelse på Kristines yogaklasse!

 

 

Tilbake til Mastermania 2019 hovedside