3T-Treningssenter » MasterMania 2019 – Timebeskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2019 – Timebeskrivelser

Tilbake til Mastermania 2019 hovedside

 

Book plass på timer!

 

For utfyllende informasjon om timene, trykk på I-en øverst til høyre på pop-upen for hver time.

 

 

ZumbaParty
Team 3T

Gjør deg klar til et forrykende party, med sydlandske rytmer som setter fart på både hofter og bein! Vi har satt sammen et team av 3Ts fantastiske instruktører, som alle skal ta deg gjennom et svett og herlig danseparty på hele 75 minutter! Gjør deg klar for merengue, salsa, cumbia, reggaeton og mange andre dansestiler hentet fra hele verden. Det blir ikke en bedre start på helgen enn dette!

Let’s get ready to party ZUMBASTYLE!

 

Dance your ass off!

Sølve Sundrehagen

Hva med et skikkelig dansevorspiel? Slipp deg løs og kos deg til sang-for-sang-koreografi med superstjerna Sølve! Timen passer for alle som liker å bevege seg til musikk.

 

Aerobic Mix

Anton Todorov

I denne klassen vil Anton leke med både trinn og retninger. Slipp deg løs til herlig musikk og ha det gøy samtidig som du får en kjempegod treningsøkt!

 

House Dance
Kimmo Jukuri

Den perfekte danseklassen for deg som liker house! Kimmo kombinerer house og streetdance til housemusikk, og avslutter hele klassen med et danceparty!

 

MTV Hip Hop
Kimmo Jukuri

En forrykende hiphop-klasse med musikk fra det beste innen  R’n’B og hiphop. Kimmo matcher koreografi og musikk med elementer fra show dance, og det hele toppes med en skikkelig show off på slutten!

 

Showdance
Kimmo Jukuri

En skikkelig danseklasse inspirert av jazz, latin og streetstyle. Her får du bryne deg på både teknikk over gulvet og koreografi. Musikken forteller en historie gjennom koreografien, og det hele avsluttes med en herlig finale!

 

BLAZE by DFN
Tony Stone

Dette er Tonys nyeste konseptklasse! Her kombineres korte koreografier med ulike dansestiler, til den hotteste musikken akkurat nå!

 

Tony’s House Party
Tony Stone

Ingen begrensninger eller regler med rytmer fra myk housemusikk som får beina dine til å slippe hemninger og bare bevege seg. 100 % føtter og bein – opplevelsen av house dance er som ingen annen!

 

Motown Dance Experience
Tony Stone

Beskrivelsen av denne klassen er enkel… Tony Stone, forrykende dansetrinn og klassisk Motown musikk! Nok sagt – la oss nyte minnene som skapte en hel musikkindustri!

 

L.A. Commercial Dance
Tony Stone

Denne timen består av koreografi og bevegelse fra Tonys hjemby: Left Side, West Side, Los Angeles, California. Bli med på en forrykende dansetime inspirert direkte fra vestkysten av USA!

 

 

 

Kings and Queens
Jessica Claren

120 % av FTP er verdien som skal til for å øke dine lungers kapasitet til å ta opp oksygen. Så rett deg opp i ryggen og vær klar til å innta tronen.

 

The secret behind power
Jessica Claren

Har du noen gang lurt på hva det handler om? Hva er watt? Og hvorfor er det viktig for deg? Denne klassen vil gi deg noen svar, og du vil garantert bli en sterkere syklist.

 

The 100 % ride
Jessica Claren

Sammen pusher vi grensene for å komme oss over mållinjen. Det er ingen overraskelser bare svette, puls og tereskeldrag. Du vil føle deg sterk, utfordret og sterk igjen!

 

Musical Mania
Asle Kambuås

Bli med inn i musikalenes verden! Dette er timen for deg som liker å trene, og samtidig synes musikken fra Mamma Mia, Chess, eller Grease burde være en del av enhver spilleliste. Why it’s a greased lightnin’!

 

FunSpinn Party

Celina Albertsen 

Dette blir en Funspinntime med høy partyfaktor og feelgood stemning! Med musikkvideoer på storskjerm skal vi bruke hele kroppen på spinningsykkelen, med forskjellige bevegelser til musikken. Timen er uhøytidelig, annerledes, og med hovedfokus på å ha det gøy mens vi spinner. Man gjennomfører som man selv ønsker. Denne timen passer for alle!

 

 

 

StepBeats

Sølve Sundrehagen

En herlig steptime med høy puls og drivende musikk! Sølve får deg til å gi maks innsats på denne energiske timen.

 

Step og Styrke
Sølve Sundrehagen

Høypulsintervaller på stepkasse med kondisjon og styrke med vektskive. Enkel, effektiv og helsesmart. Alle kondisjonsdrag er 10 minutter og alle styrkedeler er 4 minutter. Bli med Sølve på en herlig time som du garantert ikke vil gå glipp av!

 

Step Cut & Half Solutions

Anton Todorov

Bli med på en herlig og kreativ stepklasse til drivende musikk! Med moderne metodikk vil Anton gi deg en spennende koreografi du kan bryne deg på.

 

Step Change Fronts

Anton Todorov

Er du klar for en utfordring? I denne klassen vil du få en herlig miks av retning, turns og trinn! En morsom og inspirerende time som vil utfordre både hodet og kroppen.

 

Step Challenge
Anton Todorov

Utfordre både kroppen og hodet med denne symmetriske stepklassen. Anton serverer deg avansert koreografi til herlig musikk – det er bare å glede seg!

 

 

 

BootCamp
Kristin  Birkelund

Velkommen til et fyrverkeri av en time! Denne økten er inspirert av crossfit og du skal jobbe med ulikt utstyr og egen kroppsvekt. Det blir høyt tempo og korte pauser, og Kristin lover deg masse energi og treningsglede!

 

BootyBurn
Kristin Birkelund

Er du klar for en hel time med kun rumpetrening? Er du klar for å være støl i flere dager? VELKOMMEN til boootyburn! På denne  timen vil du møte både kjente og nye rumpeøvelser som garantert vil kjennes godt etterpå. Kristin lover deg en heftig treningstime med masse energi og treningsglede. Det er bare å glede seg!

 

Svettefest
Kristin Birkelund

Velkommen til en SVETTEFEST av en høypuls-time. Denne timen består av ulike stasjoner hvor du skal jobbe med egen kroppsvekt og ulikt utstyr, og Kristin lover deg både makspuls og melkesyre. Her stilles det ingen krav til koordinasjon, bare godt humør og masse energi!

 

BodyBeats

Sølve Sundrehagen

Sølve serverer deg en time som utfordrer hele kroppen. Med styrke- og mobilitetstrening i fokus settes enkle kombinasjoner sammen til drivende housemusikk.

 

PulseBeats

Sølve Sundrehagen

En enkel, puls-drivende og effektiv kondisjonstime inspirert av både aerobic og sport! En skikkelig svettefest du ikke vil gå glipp av.

 

Strong!
Kimmo Jukuri

En herlig styrke- og kondisjonsøkt for hele kroppen – helt uten utstyr! Timen avsluttes med en skikkelig utfordring i Tabata-stil!

 

Synrgy Body Attack

Linn Opdøl

En svett og energisk time med effektive øvelser for hele kroppen, der vi bruker forskjellig utstyr for å gi kroppen utfordringer både på utholdenhet og styrke. Vi jobber i intervaller på 40 sekunder med 20 sekunder pause. Bli med på en rå treningsøkt som får svetten til å sile og smilet til å gå fra øre til øre!

 

Crosstraining Synrgy

Tommy M Tharaldsen

Bli med på en «workout of the day» i to deler. I første delen varmer vi opp, øver teknikk på de øvelsene vi skal gjennom senere i timen. Del to blir en 15 minutters AMRAP (As Many Rounds and Reps As Possible) med varierte øvelser.

 

Crosstraining TEAMS
Ragnhild Eggan

Bli med på en stasjonsbasert team-WOD (workout of the day) med elementer fra crosstraining-verdenen! En morsom og variert treningsøkt med fokus på pust, pes og treningsglede sammen. Passer for alle!

 

Greatest HiiTs
William Gilbu

Enkelte hevder at musikk i trening nærmest kan sidestilles med prestasjonsfremmende midler. Undersøkelser viser at man ved riktig bruk av musikk kan få en økning i prestasjoner på 10–15 prosent.

I timen Greatest HiiTs plukker vi frem de mest spilte og «effektive» hitene, og fokuserer på enkle øvelser, god teknikk og en skikkelig god mestringsfølelse!

 

Dagens Økt Mania edition
Marianne Hasfjord

Bli med på en intensiv time med stasjonsbasert trening! Her vil du få tekniske utfordringer med kjente øvelser innen Crosstraining.  Marianne lover en time med masse fart og energi, her får du virkelig tatt deg helt ut!

 

Limitless
Jeanett Jackson

Liker du å ta deg helt ut på trening? Det får du her! Jeanette tar deg med på en tøff og gøy AMRAP-time (as many rounds and reps as possible) der du får utfordre hele kroppen!

 

SoulWork
Johanna Hector

For første gang presenteres SoulWork på 3T. Konseptet bygger på «body, mind and soul», hvor «JEG-et» settes i fokus. Johanna gir deg en oppslukende opplevelse som booster både kropp og sjel! I denne klassen vil du få jobbe med deg selv på et dypere plan, samtidig som du gjør enkle og energiske treningsøvelser. Timen vil foregå både på treningsmatte og på gulvet med sko.

 

 

 

YinYoga

Silje Thorstensen

Dette er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger som vi holder over lengre tid.  Den store utfordringen i Yin er ikke nødvendigvis på det fysiske plan, det handler mer om evnen til å gi slipp og gi seg hen til nuet. Tar du utfordringen?

 

Vinyasa Flow Yoga

Silje Thorstensen

Koble kropp og sinn gjennom en dynamisk yogaklasse med fokus på pust og tilstedeværelse. Silje vil ta deg med på en herlig yogaklasse hvor du får utfordret både styrke, mobilitet, balanse og fokus. Klassen avsluttes med en god meditativ avspenningsdel.

 

SOMA MOVE
Silje Thorstensen

SOMA MOVE er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE

 

Vinyasa Balance & Flow

Silje Thorstensen

På denne timen inviteres du til en dynamisk og myk yogaflow med fokus på tilstedeværelse, takknemlighet og balanse. Timen består av posisjoner/asanas som utfordrer balanseevnen samtidig som du vil oppleve en god følelse av flyt. Pusten kobler kropp og sinn gjennom hele den fysiske sekvensen og timen avsluttes med en god meditativ avspenningsdel.

 

Space to be you
Therése Furudal Hydén

En styrkende yogaklasse med intensjon om å skape rom i kroppen gjennom sekvenser der vi integrerer aktiv bevegelse. Målet er å gi deg det lille ekstra rommet i den fysiske kroppen, men også bevisstgjøre at vi kan skape rom imellom tanke/følelse og en reaksjon.

 

Fierce flow
Therése Furudal Hydén

Vi bruker yogaen som et verktøy for å løfte vår energi og skape lyst og livsglede. Klassen syr sammen yogaens kraftfulle pusteteknikker med herlige bevegelser i flyt krydret med ROCK!

 

Sweet Surrender
Therése Furudal Hydén

La helgens inntrykk få smelte sammen og gi deg selv en stund av næring og restitusjon på en rolig klasse med yinyoga.

 

It takes two
Therése Furudal Hydén

“Vi slutar inte leka för att vi blir gamla, vi blir gamla för att vi slutar leka!»
Velkommen til en herlig time med inspirasjon fra akroyoga der vi vender opp ned på livet en stund.

 

Happy hips
Johanna Hector

Hoftene er både basen og taket, koblingen mellom føttene og hodet som kan overføre energi og kraft når de er har riktig sving. Men ved den minste låsing kan vi også miste overføringen i begge retninger. Ikke bare fysisk men også følelsesmessig. Med hoftene som utgangspunkt begynner vi å flyte hele veien ut i våre føtter og fingre og finner veien tilbake til vår naturlige tilstand. Happy Hips = Happy Hearts!

 

Yin & Yoga Nidra
Johanna Hector

Vil du kjenne mer, vær mer nærværende og oppgradere dine verktøy for å leve livet fullt ut? Vi kan leve og nyte livet uten å la det diktere våre liv. «To be in this world, but not of it». Nøkkelsen ligger dypt i deg og våkner når du «sover». Velkommen til denne deilige klassen hvor får oppleve både yin og yoga nidra (yogisk søvn).  Timen passer for alle nivå. Ta gjerne med deg komfortable klær og noe du kan legge over øynene.

 

Global Yoga Flow
Johanna Hector

En dynamisk yogaklasse med teknikker fra både øst og vest. Inspirert av yogastiler som Iyengar, Ashtanga og Kundalini settes teknikkene sammen til en klasse med presisjon og flyt. Tren smartere – ikke hardere!

 

Yoga Play & Flow
Lyzbeth Jacquey

En leken og sterk time hvor du får utfordre deg på ditt eget nivå. Her skal du få finne mykhet i sterke posisjoner samtidig som du teste dine egne grenser. Det viktigste er å være villig til å prøve, og å ha det gøy på matta!

 

Let’s twist!
Kristine Jensvold

Bli med på en dynamisk yogaklasse med fokus på å løsne opp spenninger rundt ryggsøylen. Gjennom bevisst bruk av pusten og gode rotasjonsøvelser er klassen designet for å gi din rygg all den oppmerksomheten den fortjener.

 

 

Tilbake til Mastermania 2019 hovedside