3T-Treningssenter » MasterMania Instruktører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania Instruktører

Tilbake til MasterMania hovedside

 

 

Gus Bembery var den første som startet med å undervise HipHop i Los Angeles i 1991. Han bemerket seg raskt og snart var han en meget ettertraktet instruktør som trakk folk fra alle krinker og kroker. Han har danset seg gjennom hele verden, og han har undervist i hele Europa og Skandinavia. Han har stått på scenen med Shakira, jobbet for Janet Jackson, Jennifer Lopez, Justin Beiber og Madonna for å nevne noen.

 

I dag underviser han både unge og voksne daglig i LA, og han jobber aktivt for å bygge et community for voksne slik at de gjennom dans kan ha det gøy og holde seg i form. Gus seg til å dele sin lidenskap med oss på 3T, og vi er stolte av å kunne presentere en så høyt anerkjent instruktør på årets MasterMania!

 

 

 

Jessica Clarén er en av Sveriges største sykkelprofiler, hun er konkurransesyklist, og grunderen av sykkelkommunitien She Rides sherides.se

Hun har studert idrettsmedisin, ernæring og biomekanikk i tillegg til en rekke andre treningskurs. Hun har undervist som instruktør siden 1998, og hennes faglige kompetanse kombinert med den lange instruktørerfaringen gjør at Jessica og hennes timer er noe du ikke bør gå glipp av! I 2013 vant hun den anerkjente prisen Gullhjertet for hennes innsats i fitnessbransjen, og er  i dag et stort forbilde for mange innen sykling, løping og yoga.

 

 

 

 

Denne inspirerende yogien, tidligere kjent som Johanna Andersson, er en soulworker og entreprenør innen trening, helse, og personlig utvikling. Hun har jobbet fulltid som konseptutvikler, yogalærer og trener i mer enn 15 år, og har blitt en etterspurt lærer både i og utenfor hjemlandet Sverige. Hennes tilstedeværelse og lidenskap er helt unik, noe som absolutt kommer frem når hun underviser sine klasser. Ikke gå glipp av sjansen til å få en liten dose Johanna – la deg inspirere!

 

 

 

 

Sølve er en kreativ folkehelseentusiast med lang erfaring innen gruppetrening og treningsbransjen. Han jobber også som personlig trener, og brenner for å inspirere andre til å finne treningsgleden! Med folkelig humør, gjennomtenkt bevegelse og drivende musikk tar han deg med på treningsøkter du har lyst til å komme tilbake til.

 

 

 

 

Silje Thorstensen har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en allsidig trener innenfor flere felt. Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. Silje`s timer har en god pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelsesmønster, det ligger alltid en tanke bak det som presenteres. Hun underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning og ulike retninger innenfor yoga. I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med ShapeUp, som hun har sammen med Pia Seeberg.

 

 

 

 

Med over 20 år i treningsbransjen har Kristine opparbeidet seg en lang og bred erfaring, og hun er en høyt verdsatt instruktør på 3T-Rosten. Hun er en allrounder som underviser det meste, men falt virkelig for yoga da hun startet med det for alvor for noen år siden. Hun elsker å formidle bevegelsesglede og å inspirere andre til gi sitt beste. Med sin smittende treningsglede og gode formidlingsevne vil du garantert få en herlig opplevelse på Kristines yoga- og pilatesklasser!

 

 

 

Pia Seeberg er fysisk og mental trener, og jobber i dag som onlinetrener, podcaster og profil i sosiale medier. Hun har skrevet flere bøker, deriblant om trening etter fødsel, og jobber ukentlig med nybakte mødre på et fysisk og mentalt plan. Hun er også godt kjent gjennom podcasten Treningspodden sammen med Silje Thorstensen.

 

 

 

 

Etter 25 år som profesjonell fitness presantør har Per utviklet en unik måte å undervise på og kombinerer dette med sin evige entusiasme, kreativitet og glede. Per er et energisk kraftverk, og hans unike kombinasjon av kommunikasjon, spill og utfordring er hans varemerke og representerer grunnlaget for hans internasjonale suksess! Per har bakgrunn fra streetdance, jazz, house og kampsport, noe som gjenspeiles gjennom en intens følelse og «groove» i timene hans.

 

Per er grunnlegger og opplæringsspesialist på «Move On Fitness Education School» i Romania. Videre så er Per en av få utvalgte globale ambassadører for det EU-baserte prosjektet EREPS (European Registry of Exercise Professionals) og mentor for tillsvarende prosjekt i Afrika – AREPS.

 

 

 

 

Adam er tidligere profesjonell fotballspiller fra Slovakia som de siste 8 årene har jobbet som personlig trener og gruppeinstruktør. Har er en meget ettertraktet coach, kreativ, kunnskapsrik og en av 3Ts mestselgende PT noen sinne. Han har høy kompetanse innen idrettsspesifikk trening, men er også høyt etterspurt blant kunder med behov for å endre eller opprette en sunn og leken livsstil.

 

 

 

Joachim, er 31 år og jobber som gruppetreningsinstruktør for 3T-Leangen. Han er sertifisert gruppeinstruktør i step, aerobic og sykkel via Inspartum Akademi. Instruktørkarrieren er relativt fersk, men han har flere år som gruppetreningsentusiast bak seg! Joachim startet sin instruktørkarriere våren 2021 og har på kort tid gjort seg bemerket med sin fargerike personlighet, smittende energi og uhøytidelige væremåte. Som instruktør har han et brennende engasjement for lystbetont trening. «Min tanke er at medlemmene skal få gruppetimer av høy kvalitet, innhold som er faglig og fylt av fart og energi!»

 

 

 

Andreas har undervist og formidlet trening i snart 15 år. I 2008 gikk Andreas på sin første gruppetreningstime og etter det har gruppetrening vært en svært stor del av hans hverdagen igjennom utallige gruppetimer og ulike treningskonsepter. Til vanlig jobber Andreas som instruktør ved Haugesund Aerobic og Treningssenter i tillegg til å være foreleser for inspartum akademi og bioingeniør ved Haugesund sykehus.

Andreas er lidenskapelig opptatt av at all gruppetrening skal være personlig, inkluderende og motiverende, men samtidig også

utfordrende for den enkelte ut fra egne forutsetninger. Hovedfokuset til Andreas ligger i den helhetlige opplevelsen og at det alltid er harmoni mellom treningslære, musikk, stemning, energi, coaching og underholdning. Med en ambisiøs og leken personlighet, i kombinasjon med mye humor, ønsker Andreas aktivt å dele opplevelser, trening og kompetanse med akkurat deg.

 

 

 

 

Fyrverkeriet Jorge Mix er kjent for sine forrykende zumba-timer, og han sjarmerte oss alle da han besøkte MasterMania for første gang i 2013. Og kanskje er det noen som kjenner igjen Jorge fra før også? Han startet nemlig sin karriere på 3T-Rosten på nittitallet, før han flyttet utenlands! Jorge jobber i dag som instruktør på SATS der han spesialisert seg på Zumba®. I tillegg til gruppetreningen jobber Jorge som Content Producer på Navigraph samt driver HimlaFoto®.

 

 

 

Linn har vært i treningsbransjen siden 1997, er utdannet som personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole og er en høyt verdsatt instruktør blant 3Ts medlemmer. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse du sent vil glemme!

 

 

 

Sébastien Muller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T.

 

 

 

 

Håvard har gjennom sin kunnskap og sitt engasjement blitt en ettertraktet og anerkjent yogainstruktør på 3T-Rosten. Gjennom sin lidenskap for yoga og gode formidlingsevne har han inspirert mange til å gi rom for mer yoga i hverdagen. Han har en 200-timers yogasertifisering fra Global Yoga, og underviser til daglig både flow, yin og nidra. Håvard ønsker deg hjertelig velkommen til FlowBalance på årets MasterMania!

 

 

 

Marianne startet som gruppeinstruktør hos 3T i 2008, og har i dag timer innenfor dans, pilates og yoga. I 2020 økte interessen for yoga, noe som førte til en sertifisering som yogalærer og riverguide gjennom Global yoga. Yoga ble for Marianne en redning i en periode som var tung og vanskelig, og hun sier at; dersom vi ikke tør å åpne opp og se det som bor i oss, på godt og vondt, vil vi holde fast på det som holder oss tilbake og dermed hindre oss selv fra å vokse. Nå ønsker hun å dele med andre det hun selv fant i yoga, slik at alle kan finne sin egen styrke til å vokse og stå stødigere i seg selv. Med sin passion for yoga, sin formidlingsevne og tilstedeværelse, møter Marianne deg på matta med åpenhet, nysgjerrighet og lekenhet.

 

 

 

Lars-Martin er Personlig Trener og gruppeinstruktør på 3T-Ilsvika og Crossfit Moholt. Han er lidenskapelig opptatt av alt som har med trening, kosthold og helse å gjøre, og han har selv drevet med en rekke forskjellige idretter opp igjennom årene. Der blant annet Kettlebell sport, hvor han vant 5 gull i NM, 1 Gull i Em og 3 Bronse i VM.
Lars-Martin er en høyt anerkjent instruktør, og har er kjent for sin tydelige og gode måte å coache på.

 

 

 

Hanne Paasche har jobbet som instruktør på 3T i over 25 år. Hennes lidenskap for gruppetrening, dans og ikke minst Yoga er svært grunnleggende i hennes livstil, og bevegelse har alltid vært en stor og naturlig del av livet! Å formidle trening og inspirere til utvikling står høyt i fokus for Hanne, og gjennom pedagogisk undervisning veileder hun på en veldig naturlig og ujålete måte, som gjør at det er lett deg som deltaker å følge timen.