3T-Treningssenter » MasterMania Timebeskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania Timebeskrivelser

Tilbake til MasterMania hovedside

 

These classes will be tought in English

Timene undervises på engelsk

 

Island Vibes

Med herlige rytmer, urbane dancemoves og en rå koreografi vil Gus gi deg en dansetime du sent vil glemme! Du lærer først koreografien til litt roligere musikk, og så øker tempoet mot slutten av timen. En herlig og gøy treningsøkt! Få på deg danseskoene og gjør deg klar for «Island Vibes»!

 

Soul Tribe

En chill koreografi til det beste innen soul-sjangeren! Musikken går non stop gjennom hele timen, fra rolig tempo til litt raskere mot slutten. Denne timen passer for alle, uansett tidligere danseerfaring!

 

Hip Hop LA

Denne koreografien er designet for alle nivå, og inspirert av danserne fra der Gus bor, nemlig Los Angeles! Musikken går non-stop, og Gus bruker de beste rytmene fra dagens hiphop-scene. Med et nøye utvalgt spilleliste og koreografi finpusset til fingerspissene er alt lagt til rette for en uforglemmelig dansetime, hvor alle vil føle seg velkomne!

 

Superhero

En koreografi basert på power og selvtillit! Gus introduserer trinn og bevegelser som inspirerer til styrke og lidenskap, det er en fantastisk kombinasjon! Gus blander all urban musikk i denne klassen: Hiphop, Soul og R&B, og med litt House og Electronica for å avslutte klassen med et BANG! En klasse med høyt energinivå!

 

 

 

Breathwork

Andas för att leva och transformation!

 

Power Pilates

Tona och stärk hela kroppen, från de minsta till de största musklerna.

 

SoulWork Club Klass

En CarWash för hela dig – kondition, styrka, mental och emotionell träning!

 

Global Yoga Yin Relax & Renew

En mjuk klass med fokus på fascian och nervsystemet som stärker din återhämtning. Lika viktigt som att ladda din telefon ;)

 

Lymfyoga Glow

Mjukt flödande klass som bboostar lymfan med enkla övningar som du sedan kan ta med dig in i vardagen för mera energi och glow.

 

 

 

Step N’Play

En leken og spennende time for deg som liker koreografi og blokkbygging på step. Her benyttes ulike pedagogiske verktøy for å gi deg mestringsfølelse og samtidig noen utfordringer for de små grå. Liker du fengende musikk, trinn satt i system og dansebaserte bevegelse er dette timen for deg.

 

Dance N’Play

Liker du koreografi og blokkbygging på gulv? Da vil denne lekne og spennende timen være noe for deg. Her benyttes ulike pedagogiske verktøy for å gi mestringsfølelse og samtidig noen utfordringer for de små grå. Med fengende musikk, trinn satt i system og god treningseffekt er dette en gøyal treningsøkt for både hjerte og hjerne.

 

 

 

GjennomTRENT

En helhetlig og atletisk treningsøkt der hele maskineriet får kjørt seg. Vi bruker ulike styrkeøvelser og kondisjonsapparater til å utfordre pust og muskulatur. Ulike stasjoner med ulikt fokus gjør det mulig å gå «all in» på hver enkelt øvelse, og du skal kjenne deg sprek og GjennomTRENT etter økta!»

 

STERKERE

Velkommen til en styrkeøkt, eller rettere sagt; muskeløkt! Vi bruker ytre belastning til å utfordre muskulatur og styrke, i tillegg til tempo. Det blir fokus på tilstedeværelse, teknikk og pump med utgangspunkt i klassiske styrkeøvelser. Her får du garantert ny inspirasjon til din egen styrketrening enten i sal eller i studio».

 

Body By Tabata (Pia & Sølve)

Høyintesiv intervalltrening med arbeidsblokker på 4 minutter (8×20/10) bestående av supersett. Det benyttes kroppsvekt, minibands og vektskiver for en helhetlig opplevelse.

 

Treningspodden Live

Delta på live sending med Treningspodden. Pia og Silje har invitert 3 gjester fra MasterMania for uhøytidelig prat om trening, helse, og livsstil.

 

 

 

Vinyasa Flow – Be playful!

Velkommen til en leken klasse der målet er å vekke nysgjerrighet i oss gjennom en utforskende holdning og et lekent sinn i praksisen. Selvstudie/svadhyaya er en viktig del av yogafilosofien og nysgjerrighet hjelper oss med å oppsøke det vi trenger i livet i form av relasjoner, utfordringer og livsmestring. Start helgen med juicy hofteåpner og kreative bevegelser, varmt velkommen til «Be Playful» !

 

Morning Boost Yoga

Start dagen på best mulig måte med en deilig og oppløftende yogaflyt! Vi tar i bruk hele kroppen og jobber med styrke, fleksibilitet, fokus og tilstedeværelse. La deg selv blir inspirert og oppløftet av musikken og atmosfæren på denne klassen. Vi vier ekstra mye oppmerksomhet til ryggsøylen gjennom gode hjerteåpnere og deilige vridninger. Her får du mulighet til å gi deg fullstendig hen til nuet og harmonien i takt med pust, kropp og sinn. Vi avslutter timen med trygge og avstressende posisjoner og påfølgende avspenning. Varmt velkommen til Morning Boost Yoga!

 

Power Flow Vinyasa

Velkommen til en svett og atletisk Vinyasa klasse der du får utfordret styrke, fleksibilitet, og stamina i sterke yogaposisjoner og kraftfull flow.

Vi leker oss blant annet med doble chaturanga (smale push ups), sterke posisjoner og gøyale overganger før vi til slutt lander i ro på matten med en deilig avspenning. Anbefaler å ha noe kjennskap til Vinyasa for å få fullt utbytte av denne klassen.

 

Cardio Play

En høyintensiv og RÅ time der vi bruker musikken som drivkraft med kreative bevegelser og enkle trinn! Her glemmer du at du trener, fokuset er på å ha det gøy samtidig som svetten renner og pulsen peaker. Sang for sang med ulike musikksjangre, her blir det både nyheter fra topplisten og noen gode turer «down memory lane».

 

Soft Mindful Slow flow Yoga 

Velkommen til en myk yogaflow med fokus på tilstedeværelse, pust og mindfulness.

Vi tar oss god tid til å utforske stillingene i et behagelig tempo og løser opp i både fysiske og mentale spenninger gjennom pust, bevegelse, hvile og ro.

Mindfulness betyr helt enkelt et oppmerksomt nærvær på det som skjer her og nå, og i denne klassen øver vi oss på å styrke meditative kvaliteter gjennom nettopp mindfulness.

En perfekt avslutning på en helg med mange inntrykk. Varmt velkommen til Mindful Slow flow Yoga

 

Treningspodden Live

Delta på live sending med Treningspodden. Pia og Silje har invitert 3 gjester fra MasterMania for uhøytidelig prat om trening, helse, og livsstil.

 

 

 

Wattspinn 4×4

På 3T har vi Keiser sykler med display som viser watt, RPM, gir, puls kaloriforbruk mm. For mange er det mest interessante tallet på displayet, watt. Watt er effekt og sier noe om hvor hardt du jobber, og i denne timen skal vi etterstrebe å ha lik watt i alle intervallene. Bruker vi watt som parameter vi man kunne følge med på om formen faktisk blir bedre, og det er veldig motiverende å se at man faktisk blir i bedre form. I denne timen vil Linn legge vekt på hvordan man kan bruke watt og følelse for å intensitetsstyre dragene og måle framgang/nedgang i kondisjonen. Hvordan bruker vi de tallene som står på display og hvordan lærer vi medlemmene å bruke dem ? Du trenger ikke å ha tatt en Terskelwatt (FTP) test for å få noen gode redskaper på denne timen!

 

Synergy Body Attack

En svett og energisk time med effektive øvelser for hele kroppen, der vi bruker forskjellig utstyr for å gi kroppen utfordringer både på utholdenhet og styrke. Vi jobber i intervaller på 40 sekunder med 20 sekunder pause. Bli med på en rå treningsøkt som får svetten til å sile og smilet til å gå fra øre til øre!

 

 

 

Ashtanga Yoga

Ashtanga er en yogastil med lang tradisjon, som er praktisert i samme form i hele verden. Rytmen av pusten er sentral i praksisen, og presist instruerte overganger (vinyasa) skaper flyt. Sammen kan de bringe mental flyt («å være i sonen») som er opplevelsen å fortape seg i øyeblikket. Denne timen er en kortere versjon av standardpraksisen som samler alle nøkkelteknikker og -stillinger.

 

 

 

Dance your Ass Off!

Dans stumpen av deg med denne gjennomsvette klassen som gir deg følelsen av å være med på tidenes vorspiel. Kom som du er, gå ut som en superstjerne.

 

Step & Strength

Leken og pulsdrivende kondisjons – & styrketime med intervalltrening på kasse i team med helhetlig styrketrening med stang.

 

60 Minute Body

Funksjonell styrketime med kroppsvekt, sklimatter og vektskiver. Leken, atletisk og helhetlig trening i intervaller.

 

ConfiDANCE

En inspirende dans – & trinnetime på gulv som booster både selvfølelsen og godfølelsen – selv for deg som vanligvis ikke danser!

 

Stepmix

Easy-to-follow trinntime på som får pulsen opp, samtidig som smilet går rundt. Her bygges det enkle blokker som avsluttes med en gøyal finale-serie.

 

Body By Tabata (Sølve & Pia)

Høyintesiv intervalltrening med arbeidsblokker på 4 minutter (8×20/10) bestående av supersett. Det benyttes kroppsvekt, minibands og vektskiver for en helhetlig opplevelse.

 

 

 

PowerFlow

I denne timen er fokuset på flyt og smidige overganger sentralt. Vi kjører samme serien to ganger, og på andre runden legges det inn mer utfordrende elementer slik at du som deltaker kan utfordre deg både når det kommer til styrke, løft, fleksibilitet og balanse.

 

 

 

Dance Aerobic

En herlig danceaerobic der gleden av bevegelse er alt. Med sin fantastiske karisma og sine pedagogiske evner, vil Per lekfullt guide deg til et nivå hvor du og dansen smelter sammen til én! Opplev følelsen av en brennende entusiasme og følelsen av de herlige rytmene!

 

House

Den perfekte danseklassen for deg som liker house! Per kombinerer house og streetdance til housemusikk, og avslutter hele klassen med et danceparty!

 

DanceStep

Full fart og bakoversveis! Kombinerer ulike step-metoder for å krydre hodet å beinan!

 

P-Step

Flyt og herlig sving der vi utforsker steppens alle vinkler!

 

Ælske Step

Ta på dæ turbohatten og følg med på en fartsfyllt step time med inspirasjon fra «söta bror»

 

 

 

Hiit it!

This class will be tought in English

Timen undervises på engelsk

Det er en myte at du må sitte på sykkelen eller løpe på tredemøllen for å forbedre kondisjon! 45 minutter HiiT´it! er alt du trenger for å få pulsen til å pumpe og sette endorfinene på overdrive. Adam er kjent for sin kreative stil og du kommer garantert til å få ei herlig økt!

 

 

PowerBalanse

En dynamisk flowtime med fokus på flere typer balanse. Pust, yin og yang, høyre og venstre, opp og ned, fram og bak, armbalanse og beinbalanse. Timen passer for deg som er litt øvet og ønsker å bli bedre kjent med din egen balanse.

 

 

 

Kudos!
Kudos betyr berømmelse eller anerkjennelse grunnet en handling eller noe man har oppnådd.
Med andre ord: GODT JOBBET!
Tøff og heftig time hvor man skal kjenne etter kroppens signaler for å håndtere, respektere og ta hensyn, slik at man kan få fram det beste her og nå! Å være ydmyk – men bestemt, og respektere kroppens feedback.

 

Strive
Så lenge du gjør ditt beste, og jobber for endring uavhengig av mål eller kapasitet, så er du unik og presterer godt nok!

 

Power Ride
En watt er en watt! Sånn er det bare, helt uavhengig av hvor grensesprengende sykling du utøver, eller hva du sykler på og hvor. Å trene uten forhold til hvilken kraft som kommer ut av bena dine og ned i pedalene kan sammenlignes med å trene med vekter uten å vite hvor tungt du løfter. Jessica tar deg med på en skikkelig «Power Ride» der du skal få bli bedre kjent med din egen kraft.

 

 

 

Funride

Bli med på en uhøytidelig og leken spinntime hvor vi utfordrer både kondisjon og koordinasjon! Sang for sang akkompagnert med fengende musikkvideo på storskjerm gjør at timen går lekende lett selv om pulsen er høy. Have Fun!

 

 

 

Zumba®Mix

Jorge Mix var en stor stjerne da han jobbet som instruktør på 3T-Rosten i 1995. Nå er han en Zumba-legende i Sverige, og vi er så heldige å få «vorse» med han. Forrykende time på fredag kveld, i den samme salen hvor alt starta back in the days!

 

Zumba® From My Heart
Jorges latinamerikanske utspring gjør hans Zumba® autentisk, unik og uforglemmelig! Denne klassen er en reise gjennom latinamerikanske rytmer som får deg til å gi deg hen til dansen. Den enkle og morsomme koreografien i kombinasjon med Jorges pedagogiske instruksjon gjør at alle kan være med. Du trener hardt samtidig som du gir kroppen en høy dose av bevegelsesglede og energi. Gjør deg klar for tidenes Zumba-time –  join the party!

 

Let’s Zumba

Jorges latinamerikanske utspring gjør hans Zumba® autentisk, unik og uforglemmelig! Denne klassen er en reise gjennom latinamerikanske rytmer som får deg til å gi deg hen til dansen. Den enkle og morsomme koreografien i kombinasjon med Jorges pedagogiske instruksjon gjør at alle kan være med. Du trener hardt samtidig som du gir kroppen en høy dose av bevegelsesglede og energi. Gjør deg klar for tidenes Zumba-time –  join the party!

 

 

 

PILATESFLOW

Finn ditt senter for balanse, din grunnmur, ditt stødige fundament. Alle bevegelser kommer fra kroppens kjerne – ditt «powerhouse»
Under denne klassen har vi økt bevissthet på kontroll, konsentrasjon, flyt, presisjon og pust som er pilates grunnprinsipper. Klassen passer for alle, enten du er ny eller har trent pilates før.

 

YOGA LOVEFLOW

Flyt som vannet og lytt til hjertet!

En myk og leken, men likevel kraftfull yogaklasse basert på vinyasaflow med smidige overganger. Loveflow er en reise gjennom bevegelse, pust, musikk og DEG selv.

 

 

MasterMania MonsterMash

Bli med på en intensiv time med stasjonsbasert trening! Her vil du få tekniske utfordringer med kjente øvelser innen Crosstraining. Lars-Martin lover en time med masse fart og energi, her får du virkelig tatt deg ut!

 

 

The power of grounding
Når vi gir slipp på tanker og forventninger til oss selv og andre, vil vi med tiden kunne legge merke til den kraften som bor i oss. Det innebærer at vi kommer ned fra toppen og lander i kroppen. «The power of grounding» er en time hvor du vil fokusere på tilstedeværelse i din egen kropp, og her vil du møte posisjoner som både er flytende og statiske.
Legg bort tankene og forventningene og kom å opplev deg selv som du er, her og nå!