3T-Treningssenter » Visjon og verdier
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Visjon og verdier

Vår visjon: Vi holder trønderne i toppform

3T er Midt-Norges største treningskjede. På våre 16 treningssenter i Trondheim og omegn finner du garantert trening som passer deg og dine målsettinger, enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver! Med Midt-Norges største timeplan, topp kompetanse i alle ledd og bemannede senter er 3T en trygg og inspirerende treningsarena.

 

Vår visjon er å drive treningssenter med et så bredt tilbud som mulig, som passer like godt til travle hverdagsmennesker som til sofaslitere, uten tidligere treningserfaring. Vi vil utvikle et konsept der helse og velvære skal stå i sentrum, mens motivasjonen skal baseres på trivsel og moro. Det legges like mye vekt på vanlig mosjons-kondisjons- og bevegelsesstrening så vel som styrketrening.

 

3Ts visjon er oppsummert med Trim – Trening – Trivsel

  • TRIM – 3T skaper et inkluderende, folkelig og variert treningstilbud som passer for alle, også lavterskelstrening.
  • TRENING – 3T skal være best på trening, treningskompetanse og treningsfasiliteter. Vi skal levere kvalitet i alle ledd.
  • TRIVSEL – 3T skaper et treningsmiljø der alle trives. Høy servicegrad og arbeidsglede på jobben gir trivsel for 3T-medlemmer.

 

 


 

 

Våre verdier

Verdiene våre er alle 3T-ansattes kompass, og støtter oss i arbeidet mot vår visjon med trim, trening og trivsel. Verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

 

3Ts verdier er oppsummert med PES