3T-Treningssenter » Anne Marthe Myhre
Gå til innhold Gå til hovedmeny
Du er inne i undermenyen

Book PTSend e-postKlippekort

For meg handler trening først og fremst om helse, både fysisk og psykisk. Jeg er opptatt av å spille på lag med kroppen, og å kunne ta i bruk iboende ressurser for en aktiv og funksjonell hverdag på kroppens premisser. Samtidig er det viktig at man tidvis tør å utfordre seg selv og gå ut av komfortsonen for å oppnå utvikling og fremgang.

 

Mitt hovedfokus er at treningen oppleves meningsfull, og forbindes med glede og mestring. Jeg vil være din mentor og motivator, løfte deg opp og heie deg frem. Mitt mål er at trening og fysisk aktivitet kan bli et varig verktøy du henter frem også på egen hånd, for å oppnå mer glede i hverdagen, bedre helse og økt livskvalitet. Dersom du greier å finne en indre motivasjon for å holde deg aktiv, blir det fort en naturlig del av din livsstil og noe du er tjent med livet ut. Mitt mål er å kunne bidra til nettopp det.

 

 

Anne Marthe har jobbet som fysioterapeut og gruppeinstruktør siden 2010, og som personlig trener siden 2015. Hun har også jobbet som bedriftsfysioterapeut og HMS-rådgiver, hvor hun bl.a. har bred erfaring innen ergonomi og tilrettelegging. Hun holder også foredrag og førstehjelpskurs. Anne Marthe er opptatt av å tenke helhetlig, og at det er ulike faktorer som påvirker kroppen og helsa vår, både i jobb og hverdag. 
  • Bachelorgrad i idrettsvitenskap fra NTNU
  • Bachelorgrad i fysioterapi (mensendieckutdanningen) fra Høgskolen i Oslo
  • Personlig trener fra Norges idrettshøgskole