3T-Treningssenter » Elisabeth Eriksrud Mehlum
Gå til innhold Gå til hovedmeny
Du er inne i undermenyen

Book PTSend e-postKlippekort

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å oppnå bedre helse og er svært opptatt av å møte mine pasienter med en helhetlig tilnærming. Etter en grundig undersøkelse og kartlegging, legger vi sammen en plan for behandlingen for å ta problemet med rota. Jeg ønsker at mine pasienter skal lære og forstå hensikten bak tiltakene og vite hvordan de i hverdagen kan forebygge at utfordringene kommer tilbake.
I behandlingen kan jeg benytte Prife iTeraCare, et frekvensapparat som hjelper bl.a. med mikrosirkulasjon, lymfesystemet, betennelser m.m.

 

Jeg er genuint interessert i alt som bidrar til optimal helse i tillegg til fysioterapi og fysisk aktivitet, inkludert mental trening, pust, ernæring m.m. Derfor har jeg de siste fire årene utdannet meg som ernæringsterapeut for å kunne forstå og hjelpe deg mer helhetlig og ser god effekt av kombinasjonen.  For en del kan små eller større justeringer i kostholdet utgjøre stor forskjell, og bidra til at annen behandling får større effekt.

Jeg har tidligere erfaring som fysioterapeut på sykehus, fra både hjerte, lunge, ortopedisk og psykiatrisk avdeling. Samt erfaring som kommunal fysioterapeut. Jeg har jobbet med ulike pasientgrupper i variert alder, både individuell behandling og i grupper på land og i vann.

 

Jeg har alltid interessert meg for fysisk aktivitet og selv drevet med løping, buldring/klatring, CrossFit og styrketrening. Erfaringsmessig ser jeg effekten av mental trening og et individuelt tilpasset kosthold på både den fysiske og psykiske helsen, samt restitusjon og prestasjon.
  • PT fra GoStudy med vekt på CrossFit
  • Bachelor i fysioterapi ved NTNU
  • Terapeututdanning og Ernæringsterapi ved Tunsberg Medisinske Skole