3T-Treningssenter » Karianne Solberg
Gå til innhold Gå til hovedmeny
Du er inne i undermenyen

Book PTSend e-postKlippekort

 

 

Å prioritere trening og fysisk aktivitet er noe vi alle må ta stilling til en eller annen gang. Jeg vet selv hvordan det er å kjenne på dørstokkmila, å være ny i treningsstudio med en jungel av forskjellige apparater, eller å føle seg umotivert uten noe mål med treningen. TRUST ME!

 

I 2014 tok jeg et valg om å starte å trene, noe som var det vanskeligste, men beste valget jeg har gjort for meg selv. I dag ønsker jeg som Personlig Trener å bidra til at andre skal få oppleve verdien av fysisk aktivitet og mestring. Trening skal være lystbetont, lærerikt, utfordrende og gøy. Hva som er «riktig og god trening» for noen, trenger ikke være det samme for deg!

 

Jeg ønsker at vi sammen kan gjennomføre og utforske treningsformer som gir mening og glede for deg. Jeg vil hjelpe med å sette nye mål, gi deg trygg trening, samt være en sparringspartner i din treningsreise. Det er som regel litt hyggeligere å være to, og det er aldri for sent å prioritere helsa si uansett bakgrunn, utgangspunkt eller alder.

 

Jeg GLEDER meg til å bli kjent med deg!

 

  • Karianne startet å jobbe som instruktør på treningssenter i 2016, og har tidligere instruktørbakgrunn som både hovedkoreograf og drillinstruktør tilbake til 2011.
  • Karianne jobber som treningsveileder, resepsjonist, og personlig trener i 3T-Fossegrenda. Hun har også et bredt spekter av gruppetimer, og underviser i step, høypuls, aerobic, styrke, spinning og yoga.
  • Karianne har erfaring som ambassadør for Inspartum Akademi og tidligere daglig leder for en matbar, samt konkurrerende utøver i drill.
  • Personlig trener, Norges Idrettshøgskole
  • Sertifisert innen kondisjon, koreografi, og styrke, Inspartum Akademi
  • Sertifisert step, aerobic, spinning og yoga-instruktør, 3T-akademiet
  • Sertifisert advanced bodyattack-, bodypump-, bodybalance- og cx-works-instruktør, LES MILLS