3T-Treningssenter » Marit Elise Nyvold
Gå til innhold Gå til hovedmeny
Du er inne i undermenyen

Book PTSend e-postKlippekort

Som fysioterapeut er det givende å få hjelpe mennesker til å oppleve økt livskvalitet og en bedre hverdag med mindre smerter og plager. Som pasient kan du forvente deg en engasjert og lyttende terapeut som tar plagene dine på alvor.

Først utføres en grundig undersøkelse, før jeg i samarbeid med pasienten kommer frem til gode tiltak for å behandle plagene. Vi er alle forskjellige, og derfor er det også viktig at behandlingen tilpasses den enkelte.

God informasjon til pasienten underveis er også en viktig del av oppfølgingen, og ikke minst viktig for å forebygge at plagene kommer tilbake.

 

 

Jeg har variert arbeidserfaring fra ortopedisk og kirurgisk avdeling på sykehus, kommunehelsetjenesten, samt hjerte- og lungerehabilitering. Blant annet har jeg erfaring med oppfølging av pasienter med nakke-skulderproblematikk, etter kirurgiske inngrep, proteseoperasjoner i skulder, hofte og kne, amputasjon, fallforebygging og hjerte- og lungesykdom.

I tillegg har jeg ledet en rekke ulike gruppetreninger, både i sal, i basseng og utendørs. Jeg har alltid vært glad i å være i fysisk aktivitet, og har lang treningserfaring innen både løping, sykling og styrketrening.

 

 

  • Bachelor i fysioterapi ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.
  • Fitness basis ved Norges Idrettshøgskole.
  • Har også gjennomført kurs innen idrettsfysioterapi, smerte, massasje og posisjonering, i tillegg til flere instruktørkurs.