3T-Treningssenter » Yvonne Senn
Gå til innhold Gå til hovedmeny
Du er inne i undermenyen

– Et svangerskap er ikke en sprint, men et maraton, og sammenlignet med barseltiden, kan vi dele hele løpet opp i trimester 1,2, 3 og 4. Sammen jobber vi for å nå målet ditt gjennom smart og tilpasset trening.

Book PTSend e-postKlippekort

PT & svangerskaps coach

Yvonne er lidenskapelig opptatt av kropp og bevegelse, og hvordan trening og fysisk aktivitet henger sammen med den mentale helsen.

 

Under sitt svangerskap i 2020 bestemte Yvonne seg for å ta sertifisering innen trening spesifikt for gravide kvinner og etter svangerskap. Med sin varierte treningsbakgrunn kan hun hjelpe deg som er gravid å finne din treningsform som gjør at du holder deg aktiv gjennom hele svangerskapet.

 

Jeg vil at du som gravid skal være trygg på at trening er trygt og veldig bra for både mor og babyen i magen. Jeg hjelper deg å finne din treningsform og tilpasser øvelser til ditt nivå og trimester, samt å trene forebyggende og/eller behandle når det kommer til bekkenleddsmerter.

 

Du skal komme deg gjennom svangerskapet med et overskudd til å gjøre hverdagslige aktiviteter, drive trening, henge med på det resten av familie/venner holder på med. At du og babyen skal være styrket til fødselen, sånn at også gjenopptreningen blir lettere.

 

 

 

 

 

I nesten 20år var hun aktiv danser og har jobbet profesjonelt som utøvende danser, koreograf og pedagog innen scenekunstfeltet.

 

Hun kjenner godt til ord som mål, motivasjon, utholdenhet, hardt arbeid og tålmodighet. Yvonne har i 15 år praktisert Ashtanga yoga og Yoga flow og i tillegg drevet med Styrketrening, Sykling, Svømming, Løping, Bassengtrening for Revamtikere, bevegelighetstrening med A-lag spiller i herrefotball.

 

Jobber også som gruppeinstruktør innen gravidtrening, mamma & mini timer, yoga, seniortimer og har bedriftstimer med unge demente.

 

  • Sertifisering ved House of Femme: trening i svangerskap og etter fødsel.
  • Bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap, NTNU, siste eksamen mars 2022.
  • Crosstraining instruktørkurs, 3T-Ilsvika
  • Skolen for Samtidsdans, Oslo
  • Den Norske Balletthøyskole, Oslo