3T-Treningssenter » 3T-Lade
Gå til innhold Gå til hovedmeny
3T Leangen Crosstraining Functional Fitness Karina Abrahamsen PT kurs dame styrketrening

3T-Lade

Haakon VIIs gate 11
7041 Trondheim

Tlf:
3t@3t.no

Ukjent

Byens nye treningshub!

I slutten av 2024 åpner byens råeste og mest moderne treningssenter, vårt nye flaggskip 3T-Lade! Gled deg til fremtidens treningssenter med nye konsepter, innovativt treningsutstyr og egen spa-avdeling!

 

 

Fremtidens treningssenter

3T-Lade blir 3Ts nye storstue øst i byen, og uten tvil et av landets flotteste og mest moderne treningssenter. Her er alt lagt til rette for at du skal oppleve både treningsglede og kvalitet, med et variert treningstilbud og rendyrkede treningskonsept. Det blir selvfølgelig en stor og flott treningssal med det siste innen kondisjons- og styrkeapparater, en stor avdeling for frivekter, løfteplattformer og rigger man kan benytte seg av. Her mangler du ikke noe utstyr, et perfekt senter for deg som liker egentrening!

 

Delikat Pilatesstudio

Nå kommer endelig Midt-Norges første og eneste pilatesstudio på 3T-Lade, med moderne pilatesbenker (Reformer) i et studio med en nydelig og behagelig atmosfære. Disse allsidige apparatene benytter seg av justerbare fjærer og stropper for å skape motstand og dermed utfordrer kroppen på en unik måte. Reformer-apparatet gjør at du i tillegg til å styrke kjernemuskulatur også trener armer, rygg, bein, lår og setet i større grad. Den justerbare motstanden gjør at både nybegynnere og erfarne utøvere kan tilpasse øvelsene etter sitt nivå, og dermed tilbyr benkene en skånsom, men likevel utfordrende, treningsopplevelse. Utforsk ditt potensiale med pilates, og oppdag en balanse mellom din styrke, fleksibilitet og velvære!

 

Trondheims råeste Power-pit

Er du klar for den ultimate treningsopplevelsen? På 3T-Lade designer vi et eget rom for Bootcamp og Hiit-trening, som passer perfekt for deg som vil trene kondisjon og styrke i samme økt! Her får du oppleve en helt eksepsjonell atmosfære, knallgode instruktører og toppmoderne utstyr. Øktene er skreddersydd for å utfordre både nybegynnere og erfarne, og booster både effektiv fettforbrenning og gjør kroppen sterkere. Det tas i bruk både tredemøller, interaktivt treningsutstyr, og trenere er til stede for å pushe deg og følge deg opp gjennom hele treningsøkten. 

 

 

Opplev den unike energien i byens kuleste lekegrind, og gjør deg klar for en herlig svettefest! Med følelsen av å være gjennomtrent og et stort smil om munnen, er dette treningen du fort kan bli hektet på!

 

 

  • Pilatesstudio
  • Yogasal
  • Power-pit
  • Spa-avdeling
  • Lounge
  • Treningsavdeling
  • Gratis parkering
  • 3T-Klinikken

 

Og mye mer!

 

 


 

Følg 3T-Lade på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon rundt åpning av senteret.