3T-Treningssenter » 3T-Melhus
Gå til innhold Gå til hovedmeny

3T-Melhus

Velkommen til 3T-Melhus!

Melhusvegen 475, Høvdingplassen
7224 Melhus

Tlf: 45962100
melhus@3t.no

Selvbetjent åpningstid:

Mandag – Søndag:06:00 – 23:00

 

Bemanning i resepsjon:

Mandag:08:00 – 20:00
Tirsdag:08:00 – 20:00
Onsdag:08:00 – 20:00
Torsdag:08:00 – 20:00
Fredag:08:00 – 16:00
Lørdag:Ubemannet
Søndag:Ubemannet

 

Avvikende bemanning i resepsjon:

1. mai:Ubetjent
9. mai:Ubetjent
17. mai:Ubetjent
19: mai:Ubetjent
20. mai:Ubetjent

 

 

Merk/info: Alle aktiviteter må avsluttes 30 minutter før stenging. Det er kun garderobe og dusj som er åpent for bruk den siste halvtimen.

 

 

 

3T-Melhus – Norges flotteste treningssenter?

Vi er stolte av å kunne presentere 3Ts første treningssenter i Gauldalen. 3T-Melhus kan tilby over 1.000 kvm med treningsareal, flotte garderober, og en romslig resepsjon med tilhørende lounge. 3T-Melhus er et av Norges flotteste treningssenter, med en av verdens beste utstyrsparker!

 

Nybegynner eller toppidrettsutøver, 3T-Melhus har noe for alle!

 

Vi har et bredt mangfold i medlemsmassen, noe som gjør miljøet unikt. Vi har alt fra seniorer til ungdommer som trener hos oss. Dette er et senter for alle!

Vi kan tilby et stort repertoar av treningsaktiviteter. Vi har en stor gruppetreningsplan med alt du måtte ønske, styrkeutstyr fra Eleiko og Technogym.

 

 

Hvis du trenger en mer individuell oppfølging har vi dyktige trenere og Personlige trenere som kan optimalisere treningen din. Treningsveiledning er inkludert i medlemsavgiften og er et tilbud vi anbefaler alle medlemmer til å bruke. Personlige trener er en tilleggstjeneste som er blitt meget populært. Her vil du få tett oppfølging gjennom hele treningsøkta di, slik at du når de målene du har satt deg. Vi tilbyr også ernæringsveileding.

 

3T-Melhus er et treningssenter hvor alle skal føle seg velkommen. Vi har dyktige ansatte i alle ledd som vil gjøre det ytterste for at du skal få oppleve den gode stemningen, en herlig energi og masse treningsglede.

 

Vi vil ønske både nye og gamle medlemmer velkommen til 3T-Melhus.

 

– LYS OG TRIVELIG LOUNGE –

– ROMSLIG UTSTYRSPARK –

– GODT UTSTYRT GRUPPETIMESAL –

– SPINNSAL MED WATTSYKLER –

– UTSTYR I VERDENSKLASSE –

– ALT DU TRENGER TIL STYRKETRENINGEN –

– LØPEBANE –

 

 

Adkomst og parkering

3T-Melhus ligger midt i Melhus sentrum.
Gratis parkering i eget parkeringshus i bygget, samt gratis gateparkering. Det anbefales ikke å parkere på REMA 1000 eller Coop Xtra.