3T-Treningssenter » 3T-Ranheim
Gå til innhold Gå til hovedmeny

3T-Ranheim

Velkommen til et nytt 3T-senter på Ranheim

Ranheimsvegen 174
7055 Ranheim

Tlf: 45962300
ranheim@3t.no

Selvbetjent åpningstid:

Mandag – Søndag:05:00 – 24:00

 

Bemanning i resepsjon:

Mandag:09:00 – 21:30
Tirsdag:09:00 – 21:30
Onsdag:09:00 – 21:30
Torsdag:09:00 – 21:30
Fredag:09:00 – 19:00
Lørdag:09:30 -14:00
Søndag:16:00 – 21:30

 

Avvikende bemanning i resepsjon:

1. mai:Ubetjent
9. mai:Ubetjent
17. mai:Ubetjent
19: mai:Ubetjent
20. mai:16:00 – 21:30

 

 

Merk/info: Alle aktiviteter må avsluttes 30 minutter før stenging. Det er kun garderobe og dusj som er åpent for bruk den siste halvtimen.

 

 

 

Midt i hjertet av Ranheim ligger et av 3Ts nyeste og flotteste treningssenter. Du finner oss i tribunen ved Extra Arena, og her vil du finne alt du måtte ønske deg av innetrening. Vi tilbyr store lokaler over to plan, med delikate garderober, en variert gruppetimeplan, en fantastisk utstyrspark og ansatte som står klare for å ta treningen din et steg videre.

 

På 3T-Ranheim vil du finne utstyr fra Technogym og Eleiko av ypperste kvalitet, som sørger for å gi deg ekstra godt utbytte av treningen.  Her vil du finne alt du måtte trenge av kondisjons-  og styrkeapparater, løfteplattformer, frivekter, 30 meter lang løpebane og omtrent alt annet av treningsutstyr du kan ønske deg. Hvis du virkelig vil ta treningen enda et steg videre har senteret også svært kompetente Personlige Trenere med lang erfaring.

 

Ønsker du hjelp for å komme i gang med treningen tilbyr senteret gratis treningsveiledning hver eneste ukedag, hvor våre dyktige trenere setter opp et treningsprogram tilpasset deg og dine mål.

 

3T-Ranheim har en variert gruppetimeplan, og her finnes det noe for en hver smak. Om du er smal eller bred, gammel eller ung, nybegynner eller erfaren vil du finne noe som kan passe deg.  Vi er stolte over å kunne tilby topp kvalitet på er så stort spekter av gruppetimer som senteret har.  I spinnsalen vil du finne wattsykler som kan ta syklingen din til helt nye høyder. I aerobicsalen kjøres det både kondisjons- og styrketimer fra morgen til kveld, og her har vi også varmepaneler og tilbyr HOT-timer.  Alle våre instruktører elsker jobben sin, og garanterer ei god økt hver gang du besøker oss.

 

3T-Ranheim tilbyr ubemannet åpningstid, som vil si at du som medlem kan trene hver dag hele året fra 05-24. I tillegg møter du vår smilende betjening store deler av døgnet, som alltid står klare for å hjelpe deg. For oss er du som medlem det aller viktigste, og vi jobber kontinuerlig for å ta best mulig vare på både gamle og nye medlemmer. 3T-Ranheim garanterer en herlig energi, masse kompetanse og smittsom treningsglede.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en fantastisk treningsopplevelse!

 

– KOMFORTABEL LOUNGE –

– ROMSLIG STYRKEAVDELING I 1.ETG –

– SYKLER I TOPP KVALITET –

– LEKEPLASS FOR VOKSNE –

– 30 M LØPEBANE I 2. ETG –

– DELIKATE GARDEROBER –

 

 

Adkomst og parkering

Buss nr. 1 til Ranheim Idrettsplass.

Parkeringsplasser utenfor 3T-Ranheim mot betaling, 20 kr pr time.
Parkeringskjeller i umiddelbar nærhet under Ranheim Aktivitetshall, 20 kr pr time. Vi anbefaler å bruke appen Parkly eller EasyPark.
Parkering utenfor Idrettshall etter kl. 16.00 på hverdager og hele døgnet i helgene