3T-Treningssenter » 3T støtter idretten
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T støtter idretten

3T-Treningssenter er stolt bidragsyter, partner og sponsor for idrett i hele Midt-Norge, både for bredde og topp!

 

Trondheim og Trøndelag har en rik tradisjon for aktiv livsstil og sporty innbyggere. Her er folk født med ski på beina, håndball i henda og 3T-sekk på ryggen. 3T har siden oppstarten vært aktivt opptatt av at trening både er forebyggende og hever folkehelsa. Dette er vår daglige misjon, men 3T er også støttespiller til en rekke idrettslag og sportsklubber i Midt-Norge. Vi er stolte av å bidra til at barn og ungdom får tilrettelagt en aktiv hverdag gjennom de mange idrettslagene og klubbene i byen.

 

Idrett er ikke bare konkurranse. Det er så mye mer – glede, samhold og mestring. En møteplass der vennskap knyttes og minner skapes. 3T ønsker å bidra til at flest mulig barn og unge skal oppleve dette.

 

For de aller fleste holder det å være aktiv og holde seg i god form, men det er også inspirerende å heie frem de som er aller sterkest, løper raskest eller er best på banen. 3T støtter flere toppklubber innen håndball og fotball i Trøndelag. Å se at heltene lykkes, er til stor motivasjon for både liten og stor, og de spiller en viktig rolle med tanke på rekruttering og ikke minst for å være gode forbilder for de unge.