3T-Treningssenter » Takk for at du ble 3T-medlem!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Takk for at du ble 3T-medlem!

Du har gjort et smart valg! La oss hjelpe deg utnytte medlemskapet til det fulle og nå dine mål!


Treningsveileder

På 3T er treningsveileder gratis, det eneste du må gjøre er å bestille deg en time i resepsjonen, dersom du allerede ikke har gjort det. En treningsveileder kan hjelpe deg med å sette opp program i treningssalen eller hjelpe deg med å sette opp en større plan som inkluderer annen trening som gruppetrening, svømming, squash osv. Vil du at noen skal vise deg styrkeapparatene? Vil du ha innføring i squash?

 

Book time til treningsveileder!

 

trippel_gruppe

 

Gruppetrening
Har du lyst til å teste gruppetrening? På 3T har vi byens største tilbud, og du vil garantert finne timer som passer for deg. Og best av alt – det er gratis!

Noen timer er merket med en bokstav (ABC), som viser hvor avansert timen er. Timer med A har lave krav til koordinasjon og C-timer har høye krav til koordinasjon. Timer uten bokstav har ingen krav til koordinasjon i det hele tatt! Er du helt ny og vil prøve en time som verken er vanskelig eller for tung? Da foreslår vi følgende:

  • Sirkel
  • Yoga Nybegynner
  • Low A
  • Sterkere
  • Spinn A
  • Vann

 

Se oversikt over gruppetimer

 

For å booke plass på timer må du logge inn her på 3t.no. Ta gjerne kontakt med resepsjonen om du ikke får det til.

 

trippel_pt

 

Personlige Trenere

Øk motivasjonen med Personlig Trener! En Personlig Trener (PT) skreddersyr treningen etter dine målsetninger. Enten din målsetning er å bli sterkere, øke utholdenhet, gå ned eller opp i vekt, eller bare å komme i generelt bedre form, kan en PT være aktuelt.

 

Egne sider for Personlig Trening

 

3T-Helse
Har du vondt i ryggen, smerte i kne eller plager i en skulder? 3T-Helse har fysioterapeuter som kan både behandle og trene med deg. Ikke la smerter eller plager hindre deg i å trene, men tren heller riktig med dyktige fagfolk. På 3T-Helse finner du både fysioterapeuter og kiropraktor som er klare for å hjelpe deg. Les mer!

 

Ta gjerne kontakt med resepsjonen om det er noe du lurer på!

 

Kosthold
Har du et mål om å gå ned i vekt? Da har du kommet til riktig sted – for det kan vi hjelpe deg med! Vi tilbyr kroppsanalyse som gir deg et godt innblikk i hva kroppen din består av. Kanskje må du senke fettprosenten? Eller øke muskelmassen? Kroppsanalyse gir deg svaret. 3T-Helse tilbyr også kostholdsveiledning – der får du profesjonell hjelp med kostholdet ditt og en god kostholdsplan som vil hjelpe deg å nå målet ditt.

 

trippel_blogg

 

Det lille ekstra for deg!

På bloggen vår www.3tblogg.no skriver dyktige fagfolk om tema innenfor trening, kosthold og livsstil. Der finner du gode matoppskrifter, treningsprogram for alle nivå, faglige innlegg om spesifikke øvelser og gode motivasjonstips til en sprekere hverdag. Ta deg en tur innom bloggen for en daglig dose sunn inspirasjon.

 


 

Ta deg to minutter og svar på vår korte undersøkelse og bli med i trekningen av 500,- inn på ditt 3T-Paykort.

Legg igjen lommeboka hjemme- opprett et paykort i en av våre resepsjoner! Nå kan du bruke medlemskortet/-båndet ditt til å betale for varer på 3T. Du kan betale inn opptil kr 1000,- på ditt 3T-Paykort, som du deretter fritt kan benytte i alle våre senter. Kontakt resepsjonen for opprettelse av ditt 3T-Paykort. Du kan også se din Paykort-informasjon på nett.

 

Ta undersøkelsen