3T-Treningssenter » Trening på medisinsk grunnlag
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Trening på medisinsk grunnlag

 

Alle medlemmer med medisinsk grunnlag kan trene på 3T, sammen med en behandler eller personlig trener!

Trondheim kommune har vedtatt at alle treningssenter i Trondheim t.o.m. 17. februar må holde stengt for personer født tidligere enn 2001.  Men det finnes noen unntak! Har du et medisinsk grunnlag, kan du trene sammen med personlig trener (PT) eller behandler i treningssalen. Det vil også være mulig å delta på enkelte treningsgrupper og gruppetimer. Du trenger ikke legeerklæring for medisinsk grunnlag, PT eller behandler vil avgjøre om du har et medisinsk grunnlag for å få trene. Skal du på utvalgte gruppetimer eller treningsgrupper trenger du ingen avklaring i forkant.

 

Disse gruppetimene/treningsgruppene er: 

  • Treningsgruppe for gravide
  • Gruppetime for gravide
  • Gruppetime for nybakte mødre med baby (Mamma&Mini)
  • Artroseskole

 

Se oversikt over alle timer for gravide og nybakte mødre her! 

 

Trening med personlig trener

En PT kan legge opp et treningsprogram hvor det tas hensyn til ditt medisinske grunnlag. Med personlig trener får du et skreddersydd program og en langsiktig plan, som du vil jobbe med både med og uten din trener. En god investering i egen kropp og helse, som du neppe vil angre på. Ved kjøp av PT-klipp lønner det seg å kjøpe flere, hvert klipp blir billigere desto flere klipp du kjøper!

Les mer om trening med PT her.

 

Kjøp klippekort for PT og 3T-Klinikken

 

3T-Klinikken

På 3T-Klinikken tilbyr vi både fysioterapi, naprapati og kiropraktikk for deg som har behov for behandling. Du kan få både tradisjonell benkebehandling, og behandling gjennom fysisk aktivitet i treningssalen. Din behandler setter opp et behandlingsforløp som er mest gunstig for deg! De fleste av våre behandlere jobber også som personlige trenere, og det vil være mulig å kombinere dette ut i fra dine behov.

Les mer om 3T-Klinikken her!

 

Se oversikt over behandlingstilbud og book ledig time her

 

Klippekort kan benyttes både på PT og til behandling i 3T-Klinikken.