3T-Treningssenter » Instruktører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Instruktører

 

Sébastien Muller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T. Sebastien er også aktiv innen triatlon og Crossfit.

 

 

Lisa Laumann, har Bachelor førskolelærer med fordypning i fysisk aktivitet. Hun har tidligere jobbet som personlig trener og instruktør på 3T-Solsiden. Hun er utdannet personlig trener hos active education i Florida, og har en rekke kurs innenfor aerobic, zumba, styrke, løping og kosthold. Hun lever for å spre treningsglede og gi folk en god treningsopplevelse.

 

Tommy M Tharaldsen har vært en ildsjel på 3T siden 2011. Han er utdannet treningsveileder og personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole, har en bachelor som førskolelærer, og utdannet spinning og yogainstruktør gjennom 3T-Akademiet. Han er også level 1 CrossFit trainer. Til daglig jobber han som gruppekoordinator på 3T-Ilsvika, i tillegg til treningsveileder og personlig trener. Hans lidenskap for allsidig trening og bevegelse inspirerer andre til å gi større rom for fysisk aktivitet i hverdagen.