3T-Treningssenter » Om Akinon Resort
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Om Akinon Resort

Akinon Resort – en nydelig verden med unike muligheter!

Vi skal leve godt denne uken! Sosiale aktiviteter og god stemning legger til rette for at du skal ha det moro sammen med oss. Dyktige instruktører fra 3T, med høy treningsfaglig kompetanse sikrer trygg og kyndig trening. Vår lokale samarbeidspartner, Glimt Event, bidrar til fleksibel gjennomføring og gode løsninger på eventuelle utfordringer.

 

På Akinon Resort ligger alt til rette for gode opplevelser. Både når det gjelder omgivelser, mat og drikke, og ikke minst velvære. I tillegg til et variert treningstilbud, er det mulighet for å benytte spa, og du kan bestille egne behandlinger
(Ekstra kostnad, bookes direkte og betales på stedet).

 

Akinon Resort ligger i et rolig og fredelig boligområde i Urb. San Rafael, La Nucia. Den nærmeste byen er Alfaz del Pi og Albir, Altea og Benidorm ligger alle 10-15 minutters kjøretur unna.
Alicante, el Altet, er nærmeste flyplass og er rundt 40 minutters unna med bil.

Les mer om Akinon resort her

[LayerSliderWP] Slider not found
Alle foto: Akinon Resort

 

La Nucia Sportssenter

Dette er et stort anlegg med flotte fasiliteter. Ofte benyttet av for eksempel norske EliteSerie-klubber. En av dagene tar vi turen hit, for varierte treningsopplevelser. Vi jogger/går oppover, felles transport tilbake til Akinon. Se treningsplan for detaljert info.

 

Cross Fit Albir

Her skal vi leke oss en av de andre dagene. Vi får vi hele anlegget for oss selv, og våre dyktige instruktører legger opp til ei cool økt med instruksjon, god trening, lek og moro!

 

Del på