3T-Treningssenter » Timebeskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Timebeskrivelser

 

Morgenyoga

Få en deilig start på dagen med yoga utendørs. Vi vekker kroppen, får med oss frisk luft og sollys, utnytter at hodet er uthvilt og forberede kroppen til dagens aktiviteter.

 

Yoga/Poweryoga

En yogatime med en viss intensitet. Det blir foreslått modifikasjoner for alle slik at ikke teknikk står i veien for å bruke hele kroppen til vi blir svette og andpusten.

 

Mindfulness

Ledet avspenningstime med fokus på tilstedeværelse. I sittende, liggende eller med veldig rolige bevegelser drømmer vi oss ikke bort, men hjem her og nå.

 

Restorative yoga

Balsam for stive og støle muskler etter hard trening. Timen fokuserer på bevisst relaksasjon og pust.

 

Yin yoga

Her jobber vi for økt bevegelighet, dype og lange tøyninger gir kroppen tid til å oppnå potensialet sitt samtidig som stillheten bringer litt ro i en ellers travel dag.

 

 

Boot-Camp

En svett og herlig treningsøkt for hele kroppen, basert på egen kroppsvekt og ytre belastning. Timen er lagt opp slik at du selv styrer tempo og intensitet.

 

Body weight

På denne timen jobber vi kun med vår egen kroppsvekt, og trener hele kroppen med intervaller. Vi jobber med to øvelser i et minutt og hviler i 30 sekunder. Etter 3-4 intervaller hviler vi litt lengre og bytter til 2 nye øvelser.  Passer for absolutt alle som vil ha en rask og effektiv trening uten vekter.

 

CrossFit

Variert, funksjonelt og intensivt.

Vi starter med en styrke/ferdighetsdel, der man får trent skikkelig styrke, samt øvd seg på ulike ferdigheter som er essensielle for CrossFit.

Deretter setter vi sammen en WOD (workout of the day) der vi kombinerer styrke og utholdenhet i en og samme økt.

 

Fellesøkt utendørs

Vi kickstarter en sprek uke med en herlig og energisk fellesøkt. Her bli det lek, moro og aktivitet. Denne timen gir oss muligheten til å bli bedre kjent samtidig som vi får rørt oss etter noen timer med reising.

 

Intervalløping

Løpetime der vi har fokus på skikkelig løpeteknikk. Vi kjører deretter en god oppvarming, og korte og effektive intervaller med høy intensitet.

 

Mobilitetstrening

Lær deg hvordan du enkelt kan jobbe med bevegelighetstrening hvor som helst. Enkle øvelser som kan gjøres ofte.

 

PT-Camp

PT-time i gruppe der vi jobber med baseøvelser som knebøy, markløft, benkpress og pullups.

 

Tabata

Bli med på en svett og herlig treningsøkt, der du selv styrer hvor hardt du jobber! Tabataintervaller består av 20 sekunder trening med høy intensitet og 10 sekunder pause, og etter noen runder blir det en lengere pause før man starter på igjen. Her trener man hele kroppen under timen, med øvelser som alle kan gjøre!

 

Spinn

Her blir det lange drag med en jevn oppbygging av intensitet. Her skal vi lære intensitetsstyring med watt, puls og pust.

 

 

Intervallstep

På denne timen jobber vi med to litt lengre pulstopper, med en core styrkedel i midten av timen.  Bli med på en enkel, utfordrende og morsom steptime som passer for alle!

 

Super-PulsStep

På denne timen jobber vi ut i fra den orginale pulssteptimen, men for å krydre timen litt ekstra plusser vi på noen kortere intervaller og noen nye styrkeøvelser.

Vi garanterer deg herlig musikk, en sprudlende instruktør og real svettefest!

 

 

Zumba

Get ready to Zumba! Slipp deg løs til herlig latinamerikansk musikk og etniske rytmer, dette er timen for deg som vil ha det gøy og samtidig få en effektiv treningsøkt! En herlig dansetime som passer for alle.

 

 

Svømmeteknikk/svømming

Vi ser på basisprinsipper for å begynne med eller forbedre crawlteknikk. Forutsetter bare å kunne holde seg flytende.

 

Se hele timeplanen her

 

Del på