3T-Treningssenter » Fra Spenst til 3T-Stjørdal!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Fra Spenst til 3T-Stjørdal!

Vi har gleden av å ønske deg og alle andre medlemmer av Spenst Stjørdal inn i 3T-familien! Du har nå tilgang til en hel verden av treningsglede, med Midt-Norges største og mest varierte treningstilbud!

 

Den 1. juli vil Spenst Stjørdal endre navn til 3T-Stjørdal, og du blir automatisk 3T-medlem. Dette innebærer mange fordeler for deg!

 

  • Du kan trene på alle våre 17 3T-senter
  • Du kan velge mellom 800 gruppetimer i uka
  • Du har tilgang til squash, basseng og barnepass på enkelte 3T-senter
  • Du får et større treningstilbud, uten ekstra kostnad!

 

Som medlem av Spenst Stjørdal vet vi at du er godt vant med god kvalitet og service, og det kan du selvfølgelig også forvente som 3T-medlem! Vi ønsker å gjøre denne overgangen så problemfri som mulig for deg. Nedenfor finner du informasjon som vedrører ditt medlemskap, og skulle du likevel skulle ha noen spørsmål kan disse rettes til 3t@3t.no eller stjordal@3t.no.

 

I perioden 28. juni til 1. juli vil vi være i en overtakelsesprosess, som gjør at all tilgang til booking stenges. Man kan delta på gruppetrening som normalt, men skal du reservere en plass i denne perioden, må dette gjøres via resepsjonen. Vi ber om forståelse for litt begrenset tilgang til booking under overtakelsesfasen. Fra og med 1. juli skal alt være oppe og gå, og du vil ha full tilgang til booking. 

 

Har du ikke allerede hentet ut ditt 3T-medlemskort og en gratis 3T-sekk bør du gjøre det så raskt som mulig. Stikk innom resepsjonen på 3T-Stjørdal. =)

 

Som 3T-medlem får du et medlemskort som gir deg adgang til alle våre senter. Fra og med 28. juni ønsker vi deg velkommen innom 3T-Stjørdal i bemannet åpningstid for å hente et nytt medlemskort, og samtidig motta den populære 3T-sekken i gave fra oss! Vi anbefaler deg å hente medlemskortet så snart som mulig. Ta vare på medlemskortet og husk og ta det med hver gang du skal på trening.

 

 

Medlemskortet fungerer også som et paykort. Dette er et verdikort du kan fylle penger på, slik at du kan kjøpe varer og tjenester uten kontanter. Det er ikke mulig å kjøpe varer på kreditt i resepsjonen. Les mer om paykortet ditt her.

 

Skal du trene i ubemannet åpningstid? Døra som i dag benyttes vil bli utstyrt med to kortlesere inntil videre, et for Spenst-kortet og et for 3T-kortet, slik at du har tilgang selv om du ikke har fått hentet 3T-kortet ditt. Vi minner om at dette vil være i en overgangsfase, og ber deg om å hente 3T-kortet ditt så snart som mulig.

 

 

Ditt medlemskap
Fra og med 1. juli er du fullverdig 3T-medlem, og kan benytte alle våre fasiliteter. Booking vil da foregå via våre bookingsider, eller 3T-appen. Last ned appen her: App Store (iOS) eller Google Play (Android). Du logger inn på 3t.no og i 3T-appen med email adressen du er registrert med som brukernavn, og fødselsdato som passord (ddmmåå). Vi gjør oppmerksom på at innlogging ikke vil være oppe å gå før 1. juli 2019.

 

Din treningsavtale vil fortsette som vanlig, men på sikt vil den gjenspeile 3T sin prisstruktur og medlemsvillkår. Men selv om du nå får et større treningstilbud vil du ikke gå opp i pris som følge av overtakelsen! Se vår oversikt over alle 3T-medlemskap her. Det kan også være greit å sette seg inn i medlemsavtalen til 3T.

 

I 3T har vi den 20. hver måned som forfall på våre avtalegiroavtaler. Skulle du mangle godkjent avtalegirofullmakt i starten vil faktura bli sendt deg på mail, slik at du manuelt kan betale denne i din nettbank. Din godkjente avtalegirofullmakt med Spenst Stjørdal overføres automatisk over til 3T.

 

 

Fra og med 1. juli er du fullverdig 3T-medlem!

 

Logg inn på 3t.no – få full oversikt
Her på 3t.no får du full oversikt over din trening og du kan skrive ut liste som dokumentasjon om det trengs. Her finner du også timebeskrivelser, informasjon om kommende aktiviteter og masse relevant informasjon vedrørende ditt medlemskap. Du kan også få oversikt over konkurranser, saldo på ditt Paykort osv og spørre en personlig trener om du lurer på noe treningsrelatert. Logg deg inn og sjekk ut mulighetene! Vi minner om at dette vil være tilgjengelig fra 1. juli 2019.

 

Ditt treningsprogram på Exorlive
Du kan fremdeles benytte treningsprogrammet ditt på Exorlive. I stedet for å benytte appen fra Spenst skal du nå gå inn vi nettsiden til Exorlive. Der logger du inn med brukernavn (e-post) og passord slik du har gjort i Spenst-appen.

 

Gruppetrening
Dersom du benytter deg av gruppetrening, vil du nå oppleve at du har tilgang Midt-Norges største og beste gruppetreningstilbud! 3T er nemlig kjent for å være helt rå på gruppetrening, og som medlem har du tilgang til alle 3T-senter! Dette betyr at du kan velge mellom over 700 gruppetimer i uka, uten ekstra kostnad! Gruppetimene vil fortsette slik du er kjent med de på 3T-Stjørdal, og i sommer vil timeplanen gå helt som normalt. Merk at du har tilgang fra 1. juli 2019, og da vil også booking foregå via vil foregå via 3T. Se info ovenfor.

Les mer om vårt fantastiske gruppetreningstilbudd her, og se våre timeplaner her.

 

Følg 3T på Facebook, Instagram og Snapchat
Få informasjon, nyhetssaker og gode tilbud først, og rett inn i din egen nyhets-feed! Følg 3T og bli inspirert!

  • Facebook hovedside (Alle 3T-senter har i tillegg egne sider på Facebook, følg de gjerne!)
  • Instagram (Over 25000 bilder er så langt tagget med #3ttrening – sjekk ut en verden av treningsglede!)
  • Linker til andre sosiale medier og nettsider 3T er representert på finner du nederst på 3t.no.

 

Verv en venn eller kollega som burde blitt 3T-medlem og få 250,- inn på ditt Paykort! www.gammel.3t.no/innmelding/verv-en-venn