3T-Treningssenter » Ny på 3T
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Ny på 3T

Så gøy at du har valgt å bli medlem hos oss! På 3T hjelper vi deg så du vil nå de målene du har satt deg. Uansett om det er å komme i gang med treningen, gå ned i vekt, bli sterkere eller bli kvitt plager, har vi fagfolk som kan hjelpe deg. Med riktig veiledning er ikke veien til målet like vanskelig. Vi heier på deg – YES YOU CAN!

 

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med gode treningsrutiner og har samlet nyttig informasjon til deg under. Ønsker du enda mer detaljert oversikt over tilbudet vårt kan du gå til 3T tilbyr!

 

 

I 3T-appen kan du raskt og enkelt booke tid i treningssal, booke gruppetimer, bestille timer med PT, se kommende aktiviteter og mye mer.
Vi har plukket ut timer som vi mener kan egne seg for en nybegynner på 3T og lagt de under egen fane i appen, «FOR NYBEGYNNERE».

Les mer og last ned appen

 

 

 

Tips om hva du bør bringe til forskjellige treningstyper og hva du kan låne på 3T. Her ser du også anbefalt kleskode på trening.

Les mer

 

 

 

Ta kontakt med resepsjonen om du ønsker omvisning og gjennomgang av 3T-senteret. Du vil også få hjelp til å finne riktig treningsprogram og gode råd for å nå akkurat dine ønsker og treningsmål. En treningsveileder vil hjelpe deg finne den treningsformen som passer for deg og din livssituasjon. Her finner du et utvalg av treningsprogram du enkelt kan laste ned.

Last ned treningsprogram

 

 

 

Både nybegynnere og topptrente får bedre utbytte av treningene med personlig trener. Se bakgrunn og ekspertisefelt for hver PT, kjøp klippekort og book timer.

Egne sider for personlig trener

 

 

 

3T er kjent for meget høy kvalitet på gruppetrening!

Våre instruktører gleder seg til å se nettopp DEG på trening! Her ser du hvordan timene er navngitt, alt fra nybegynnertimer til mer avanserte timer for deg med litt mer erfaring. I høysesong har vi ca 800 gruppetimer i uken som er inkludert i medlemskapet.

Se alle gruppetimer her

 

Du kan også ta treningen hjemme via vårt online tilbud.

Se online timer her

 

 

 

På 3T har vi et godt utvalg av kurs og grupper. Noen er gratis og inngår i medlemskapet, mens andre har en ekstra kostnad. Her finner du ulike treningsgrupper tilpasset din situasjon, og vi tilbyr bl.a. trening tilrettelagt for barn, seniorer, gravide eller nybakte mødre.

Les mer!

 

 

Er man helt ny på treningssenter, kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Se våre tips til å komme i gang med treningen.

 

 

 

 

 

 

 

Opplever du ubehag eller smerter i muskler og ledd? Har du belastningsskader eller trenger en skikkelig idrettsmassasje? Da kan 3T-Klinikken være løsningen for en smertefri hverdag for deg! Her får du raskt behandling hos fysioterapeut og kiropraktor. Du finner 3T-Klinikken på 3T-Rosten, 3T-Solsiden og 3T-Midtby’n.

Se alle behandlingstyper og book time her

 

 

 

 

 

Del på