3T-Treningssenter » 3T tilbyr
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T tilbyr

3T er så mye mer enn et treningssenter!

På 3T står kvalitet og treningsglede i fokus! Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp.

 

Topp service

Med bemannede resepsjoner er vi alltid her for deg! Vi møter deg med et hei og et smil når du kommer inn døra. Trenger du anbefalinger, hjelp eller ønsker svar på noe du lurer på er vi her for å hjelpe deg. Vårt renholdspersonell sørger for at sentrene er rene og holder god hygienisk standard, og våre vaktmestere passer på at utstyret fungerer som det skal.

 

Over 900 gruppetimer i uka

3T har byens største gruppetreningstilbud, med over 900 gruppetimer hver uke. Som medlem får du tilgang til alle disse, og kan boltre deg i timer som spinning, dans, yoga, styrke, crosstraining, kondisjonstimer og mye mer.

 

Barnepass mens du trener

På barnepassen har barna adgang til lek og moro i trygge omgivelser mens mor og far trener. Vi tar i mot barn i fra seks uker og oppover. Egne puljer for barn over og under 1,5 år. Puljene varer opp til to timer, se timeplan for aktuelle tidspunkt. Du kan betale for hver gang, eller kjøpe klippekort med 10 klipp.

 

 

Fri tilgang til 14 squashbaner

Squash er både effektivt og kondisjonskrevende, og ikke minst gøy! Som medlem får du fri tilgang til alle våre 14 squashbaner – uten ekstra kostnad! (Gjelder også ungdomsmedlemskap!)

 

Personlig Trener som hjelper deg nå dine mål

Vil du ha gode resultater av treningen er PT en god løsning. En personlig trener har god kompetanse på trening, og kan skreddersy en treningsplan eksklusivt for deg. Med en PT vil du etablere gode treningsrutiner, få en langsiktig plan på hvordan man skal oppnå målene og personlig oppfølging på veien til målet.

 

Full trygghet

Alle våre ansatte er med på årlige førstehjelpskurs slik at vi alltid er forberedt dersom ulykken skulle være ute. De trener på bruk av hjertestarter og hjerte-lungeredning, slik at du alltid skal føle deg trygg på at du og dine nærmeste er i trygge hender på 3T. Alle senter er utstyrt med hjertestartere og førstehjelpsskrin fra MINSO.

 

 

Tren på alle 3T-senter

Som 3T-medlem får du tilgang til alle våre senter uten å betale noe ekstra! (Gjelder ikke lokale medlemskap.)

 

Lokaler i verdensklasse

På 3T finner du lokaler som skiller seg ut! Med treningsutstyr i eliteklasse, store flotte lokaler med god ventilasjon og behagelige garderobeområder blir treningen en fryd!

 

Fri tilgang til spa og basseng

3T-Rosten kan tilby et delikat bassengområde, med et 25m langt treningsbasseng som holder opp mot 29 grader. Her i lyse og lekre omgivelser kan du trene i byens reneste vann. Hva er mer forfriskende enn en dukkert etter en hard treningsøkt? Eller enda bedre – ha treningsøkten i vannet!

 

 

3T er Trondheims største treningskjede!


Her finner du garantert trening som passer for deg, vi hjelper deg å nå dine målsetninger, uansett om du er mosjonist eller toppidrettsutøver! Et ordinært heldagsmedlemskap gir deg tilgang til alle 16 senter, Trondheims største timeplan med over 1000 gruppetimer i uken, squash, basseng, topp moderne fasiliteter, treningsutstyr i verdensklasse og fagfolk med høy kompetanse.

 

Velg 3T dersom du ønsker en trygg og inspirerende treningsarena!

 

 

 

Del på