3T-Treningssenter » MasterMania 2017
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2017

Årets MasterMania går av stabelen 29. september – 1. oktober, og vi er stolte av å kunne presentere en innholdsrik timeplan med noen av de beste instruktørene fra hele verden. Booking for hele helgen åpner mandag 21. august klokken 12:00!

 

Endelig nærmer vi oss høstens høydepunkt på 3T – MasterMania 2017! Timeplanen er større og bedre enn noensinne, og MasterMania har blitt en av Norges desidert største conventions. Denne helgen må du ikke gå glipp av! Her finner du et stort utvalg av både dans, yoga, funksjonell trening, SUP-yoga, spinn og mye mer.

 

Årets MasterMania er større enn noen gang, og vi har invitert verdenskjente instruktører som  Tony Stone, Henriette Lien, Magnus Ringberg, Funkygine og Lasse Tufte!

 

15 fantastiske gjesteinstruktører kommer til MasterMania, og i tillegg til 3Ts eget instruktørteam. Dette blir en helg stappfull av herlige gruppetimer og workshops som du sent vil glemme.

 

 

Se timebeskrivelser og les mer om instruktørene.

 

3Tshop.no stiller med pop-up store, med gode tilbud og flotte treningsklær fra høstens nyheter. Her kan du se og prøve alle klærne – og fylle opp skapet med nye treningsklær!

 

Pre-convention

Fredag 29. september arrangerer vi også en workshop på 3T-Ilsvika med selveste Funkygine og Lasse Tufte! Her kan du bli med på deres kjente workshop «Tren sammen!», som har blitt svært populært i resten av landet. På fredag vil kjøres det også gruppetimer på 3T-Rosten, hvor du kan bli med på både dans, yoga og spinning.

 

En liten pris for en stor opplevelse!

3T-medlemmer: 499,-

Er du 3T-medlem booker du timer som normalt, og får faktura tilsendt etter MasterMania.

 

Er du ikke 3T-medlem?

Pris for ikke-medlemmer: 1499,-

For påmelding send mail til monicahb@3t.no med navn, mailadresse og fødselsdato. Du vil motta en bekreftelse via mail påfølgende arbeidsdag, med innloggingsinfo slik at du kan booke timer. Booking er bindende fra påmeldingsdato, men det er mulig å endre klasser frem til 21.september.

Betaling skjer når bookinglapper hentes ut under MasterMania, i resepsjonen på 3T-Rosten.

 

NB! MasterMania har stor pågang. Vi anbefaler derfor at man booker timer når booking åpner mandag 21. august kl. 12:00.

 

 

Timeplan

 

Trykk på timeplanen for å laste ned utskriftvennlig utgave.
Sist oppdatert 15. august 2017.

Bildearkiv

Del på