3T-Treningssenter » Instruktører YogaMania
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Instruktører YogaMania

johanne_karbøl2

Johanne er utdannet fysioterapeut og har undervist som gruppeinstruktør på 3T siden 2004. Som yogainstruktør har Johanne flere sertifiseringer gjennom Global Yoga, samt en sertifisering gjennom Hari-Om Yoga school, Italia. Johanne mener yoga er for alle og ønsker derfor å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse på yogamatten.

 

Linda har jobbet på 3T siden 2009, og har sin yogalærerutdanning gjennom Drishti Yoga International Teacher Training og er Registred Yoga Teacher (RYT200) hos Yoga Alliance.» Hun underviser yoga på 3T-Midtbyn, og er en dedikert yogi som stadig søker videre utvikling. For henne handler det mer om å praktisere yoga og være til stede på matten, enn å strebe etter en perfekt yogapraksis. Dette kommer godt frem i yogaklassene Linda underviser, som er høyt verdsatt av medlemmene på 3T-Midtbyn.

 

seb2

Sébastien Muller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T.

 

cecilie

Cecilie har 20 års erfaring innen treningsbransjen, og underviser til daglig på 3T-Rosten hvor hun også er gruppekoordinator.  I 2013 startet Cecilie på sin første utdanning innen Mindfulness, og har siden da fortsatt å utvikle sin kompetanse gjennom flere kurs. Hun er i dag i gang med sin yogautdanning gjennom Global Yoga. Cecilie brenner for å ta oppmerksomheten tilbake, og hun stiller spørsmålet i dagens hektiske hverdag: Hvordan kan vi bli flinkere til å ta de riktige valgene?

 

tommy

Tommy har vært en ildsjel på 3T siden 2011. Han er utdannet treningsveileder og personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole, og utdannet spinning og yogainstruktør gjennom 3T-Akademiet. Til daglig jobber han som gruppekoordinator på 3T-Ilsvika, i tillegg til treningsveileder og personlig trener.  Hans lidenskap for allsidig trening og bevegelse inspirerer andre til å gi større rom for fysisk aktivitet i hverdagen.

 

knut-olav-gunnerud2

Med bakgrunn som fysioterapeut har Knut Olav stor interesse og forståelse for hvordan kroppen fungerer og henger sammen. Han er svært allsidig innen trening og har jobbet med FUSTRA-metoden siden den kom til Norge i 2012. De siste årene har yogaen fått større plass i livet til Knut Olav, og han bruker ofte yoga og verktøyene fra FUSTRA både som personlig trener og fysioterapeut. Knut Olav har et stort engasjement for mennesker og trening – som smitter og inspirerer til treningsglede og en aktiv livsstil. Hans unike bakgrunn setter preg på hans tilnærming til yoga både i form av egen praktisering og undervisning.

 

 

beateselmer2

Beate har vært instruktør på 3T siden 2007. Hun er sertifisert gruppeinstruktør gjennom NIH og har sin yogasertifisering gjennom Global Yoga. Hun elsker kontraster fra høy puls til det rolige og myke. Med stor kjærlighet for Yin yoga har hun bygd videre på sin Yin kompetanse bla gjennom kurs med svenske Magdalena Mecweld. Her har hun fått brukt sin erfaring med Mindfulness i kombinasjon med yoga. Beate har mestring i fokus på sine timer. Mestring i kombinasjon med å forlate komfortsonen er verdifullt –  her kan mye skje.

 

Liv Agnes er utdannet lege, og hun har instruktørerfaring som går 15 år tilbake. Hennes lidenskap til Yoga har bare vokst gjennom årene og hun har praktisert ulike yogastilarter som Vinjasa, Ashtanga, Yiengar, Hatha, Bikram og Yin. Liv Agnes opplever at yoga er positivt for både fysisk og mental helse, og hun er opptatt av de helsebringende effekter Yoga gir. «Jeg ønsker å undervise yoga på en omsorgsfull måte, men likefullt slik at hver enkelt gradvis kan bedre sin teknikk og oppleve progresjon i praksis».

 

Med bakgrunn fra dans har Monica alltid hatt en lidenskap for bevegelse og kreativitet. Allerede som 13-åring fant hun gleden i å undervise for andre, noe som har gitt henne en instruktørerfaring på 20 år. Hun er utdannet personlig trener, har flere yogautdanninger gjennom Global Yoga, og søker stadig nye måter å videreutvikle seg på. Hun har undervist og utviklet flere yogakurs for 3T, og hun underviser daglig yoga på 3T-Rosten og 3T-Solsiden.  Monica oppfordrer til både nysgjerrighet og lekenhet på yogamatten for å skape nye opplevelser for kropp og sinn, noe som gjenspeiles i yogaklassene hun underviser.

 

Christine jobber som fysioterapeut og personlig trener på på 3T og har forskjellige gruppetimer hvor hun når ut til våre medlemmer med sin treningsglede og kunnskap. Etter 5 år som livs nyter og treningsinstruktør i Thailand har hun er fargerik erfaring som gjenspeiler seg i sine kreative og uhøytidelige timer her på 3T.