3T-Treningssenter » Timebeskrivelser YogaMania
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Timebeskrivelser YogaMania

 

Ashtanga – Kontinuerlig pust og bevegelse blir som en trakt som fokuserer oppmerksomheten. Dette er en ledet time hvor det legges vekt på pust og overganger mellom stillingene (vinyasa), bruk av bandha og drishti. Timen passer for deg med noe yogaerfaring og som har prøvd ashtanga tidligere.

 

Acro – The yoga of Trust

Er du klar for en morsom og annerledes yogatime? Det handler om å stole på seg selv, og stole på yogapartneren. Bli med på en ærlig og lærerik yogapraksis, som garantert får lattermusklene i gang! Yoga + enkel akrobatikk? Ja takk!

 

Pranayama – «Når pusten gir mer enn oksygen».

Pranayama er praksisen som kontrollerer pusten slik asana kontrollerer kroppen. Vi går gjennom hva tradisjon og vitenskap forteller oss om denne praksisen og prøver oss likegodt på noen av de mest vanlige teknikkene. Bring egen nese, og snyt den godt før timen. J  Vi anbefaler at du har på deg godt med klær slik at det ikke blir kaldt, da mye foregår stillesittende.

 

Mindful Meditation – Kan mindful meditasjon redusere ditt stressnivå? «Look at it, and let go… I nuet er det sinnsro.» Vi anbefaler at du har på deg godt med klær slik at det ikke blir kaldt, da mye foregår stillesittende.

Mindful Yoga
«Å akseptere seg selv og å ta ansvar for seg selv». En yoga time med fokus på tilstedeværelse i egen kropp. Oppmerksomhetstrening i bevegelse.

 

Matrix Mobility – Opplev en annerledes yogatime, der du virkelig får utfordret kroppen din i flere bevegelsesplan. En uformell time med god tid til mestring, men allikevel sammensatte bevegelser med flyt. En oppbygging med segmentering, som gjør at du virkelig får bli kjent med kroppen, ledd for ledd.

 

Morning Yin – En dyp revitalisering der kroppen og særlig ryggen dras ut i alle retninger. Det vil bli fokusert på hofteåpnere, stretch av bakside lår og masse herlige rotasjoner. Timen passer for alle nivåer.

 

The secret of Yin – En myk yinklasse hvor vi fokuserer på de fysiske og mentale prinsipper av yinyoga, selve hemmeligheten i treningen. La det bli en dans – ikke en brytekamp. Timen passer for alle.

 

Backbend Bliss – Bakoverbøyninger er både elsket og … mindre elsket. Å bøye bakover kan være en utfordring både fysisk og mentalt, men fordelene er utallige for både kropp og sinn.  Den aller største er friheten man kan finne i kroppen. Med tålmodighet, praksis og et rolig sinn vil ryggraden åpne seg for bakoverbøyninger på måter du kanskje aldri har forestilt deg.

 

Flow&Fly – «What if I fall? Oh, but my darling what if you fly”? Med gradvis progresjon jobber vi oss opp i ulike armbalanser gjennom en dynamisk vinyasa flow. Det handler ikke om praktisere perfekt, men å være til stede på yogamatten i hver asana, pust og overgang.

 

Body Awareness – Keep calm and connect body and mind. Avslutt dagen med en holistisk time hvor vi jobber med pust, avspenning, aktivering og tøyning. Foamrollerene blir tatt I brukt til å optimalisere bevegelse og restituere kroppen etter en lang dag på matta.

 

CoreFlow – «It’s the core of the yogapractice.” Har du sett yogier som ser ut som de flyter i luften, uavhengig av vekt? Det er kjernestyrken! En sterk kjerne støtter kroppen din i ulike stillinger, både på og utenfor yogamatten. Finn mer energi og styrke i kroppen gjennom dynamiske sekvenser som aktiverer og utfordrer din kjernestyrke.

 

Yummy Hammies – En dynamisk vinyasaklasse med ekstra fokus på hamstrings. Finn lengde og styrke i bakside lår med fremoverbøyninger, og gi kroppen en deilig stretch av baksiden.

 

Egenpraksis 60/75 min – Vi åpner Hot salen for egen praksis. Her kan du gjøre Yoga, meditere, varme opp, eller bare komme inn å nye ro og fred. Merk at det ikke er instruktør på denne timen.