3T-Treningssenter » MasterMania 2016
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2016

Årets MasterMania går av stabelen 30. september – 2. oktober, og vi er stolte av å kunne presentere en innholdsrik timeplan med noen av de beste instruktørene fra hele verden. Booking for hele helgen åpner mandag 21. august klokken 12:00!

 

Kunne du tenke deg å høre den fantastiske historien til Per Arne Ramberg fra The biggest Loser? Eller bli med på «Urban Dance Workout 2.0?» Hva med å teste ut «Yin & Yang Inversions», lære mer om Styrkeløft, eller svette deg gjennom en forrykende «Power Ride» på spinnsykkelen? Det er endelig tid for 3Ts egen fitnessconvention igjen, og denne gangen går vi all in – MasterMania er større en noensinne!

 

Årets MasterMania er større enn noen gang, og vi har invitert verdenskjente instruktører som Tony Stone, Magnus Ringberg, Henriette Lien og Funkygine!

 

12 fantastiske gjesteinstruktører og foredragsholdere kommer til MasterMania, og skal tilby deg både foredrag, timer innen yoga, step, dans, funksjonell trening og spinning. I tillegg vil 3T stille med sitt eget instruktørteam, slik at du får en helg stappfull av herlige gruppetimer og foredrag du sent vil glemme.

 

Se timebeskrivelser og les mer om instruktørene.

 

3Tshop.no stiller pop-up store, med gode tilbud og flotte treningsklær fra høstens nyheter. Her kan du se og prøve alle klærne – og fylle opp skapet med nye treningsklær!

 

Nytt i år er at vi starter helgen med en Pre-convention fredag 30. september! Her har vi laget et helt spesielt opplegg, for deg som er litt ekstra interessert i yoga og zumba. Her har du mulighet til å delta på en 3-timers workshop i handstand med verdenskjente Elaine De Souza, gi tilbake gjennom veldedighetsyoga eller kickstarte helgen med byens største ZumbaParty! Les mer om Pre-Convention her!

 

En liten pris for en stor opplevelse!

3T-medlemmer: 199,-

Er du 3T-medlem booker du timer her på 3t.no eller i 3T-appen, og får faktura tilsendt etter MasterMania.

 

Er du ikke 3T-medlem?

Pris for ikke-medlemmer: 999,-

For påmelding send mail til monicahb@3t.no med navn, mailadresse og fødselsdato. Du vi i løpet av 24 timer motta en bekreftelse via mail, med innloggingsinfo slik at du kan booke timer. Booking er bindende fra påmeldingsdato, men det er mulig å endre klasser frem til 28. september.

Betaling skjer når bookinglapper hentes ut under MasterMania, i resepsjonen på 3T-Rosten.

 

 

Timeplan

tp_


Trykk på timeplanen for å laste ned utskriftvennlig utgave.
Sist endret 27. september 2016.

 

Bildearkiv

Del på