3T-Treningssenter » Roede på 3T
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Roede på 3T

Trenger du å ta grep om egen helse? Eller har du et ønske om en lettere kropp og kjenne på overskudd og energi i hverdagen?

Kosthold, vekt og trening har avgjørende betydning for å få en sunn kropp. En kropp som har overskudd til å gjøre det du ønsker deg, ta deg på de aktivitetene du liker, ikke de du lurer på om du orker å gjøre.

 

Velkommen til å ta ut ditt potensiale!

I vårt kursopplegg har vi stort fokus på oppfølging og personlig veiledning med utgangspunkt i den enkeltes situasjon. Vi ser på hele livsstilen, både kostholdet, aktivitet/trening og søvn restitusjon. Og vi vet betydningen av regelmessig oppfølging og fokus på motivasjon for man skal lykkes. Vi vet også at man må trives med hverdagen for at den sunne livsstilen skal vare og man ikke må gjøre samme jobb igjen!

 

  • Roede har gjennom årene hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. Vi er opptatt av sunn, men effektiv vektreduksjon og at det opplegget som passer for deg er bærekraftig slik at du aldri igjen skal gjøre jobben.  Vi har kurstilbud der du bor eller på nett.

 

  • Vi har en moderne app som støtter deg 24/7 med enkel matlogg, produktscan og flotte søyler som viser daglig balanse mellom inntak og forbruk.

 

  • Kostholdet i Roede er basert på Helsedirektoratets kostholdsråd. Vi har et bærekraftig kosthold og en kostholdsscore som daglig gir deg resultatene på hvor god kvalitet det er på maten du spiser og sammensetningen av den.

 

  • I dag blir du medlem i Roede. Du melder deg inn og ut igjen når du er i mål. Bindingstiden er på 4 møter. Du får moderne kursmateriell og full tilgang til alle funksjonalitetene i Roede-appen.

 

Meld deg inn i dag. På 4 uker rekker du å gå ned noen kilo, og du rekker å kjenne på et nytt overskudd du kanskje ikke visste fantes. De fleste hos oss blir lenger. De øver på de nye vanene, for når de sitter og du liker de, ja da blir de varige.

 

Meld deg på kurs eller bli medlem i Roede

På et Roede-kurs får du personlig oppfølging og et opplegg som passer akkurat deg, uten å forsake det gode liv. Du oppnår varig sunn vekt og sunne vaner. Roede tilbyr gruppekurs og 1 til 1-kurs. Velg selv om du vil følge digitalt kurs eller lokalt kurs der du bor.

 

Roede-kurs på 3T

 

Vibeke Remseth holder kurs på 3T-Fossegrenda: 

Se alle tidspunkter og datoer for oppstart av alle Vibeke Remseth sine kurs og meld deg på via Roedes egne nettsider. 

 

Anne Lise Berg holder kurs på 3T-Rosten:

Se tidspunkter og datoer for oppstart av alle Anne Lise Berg sine kurs og meld deg på via Roedes egne nettsider.

 

Del på